Χωρίς κόσμο ο αγώνας ΟΦΗ-Ολυμπιακού

-Η υγειονομική επιτροπή απέρριψε το αίτημα της διοργανώτριας για πιλοτική παρουσία φιλάθλων στο ματς της άλλης Τετάρτης.

«Κόκκινο» άναψε η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού στο αίτημα να γίνει, πιλοτικά, με παρουσία ποσοστού φιλάθλων το ματς της άλλης Τετάρτης ΟΦΗ-Ολυμπιακού για τα πλέι οφ της Superleague. Η διοργανώτρια είχε υποβάλλει το συγεκριμένο αίτημα, προκειμένου να γίνει δοκιμή ενόψει της νέας σεζόν.

Από την Superleague σχολίαζαν:

Η απορριπτική απόφαση, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, την οποία έλαβε η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού COVID-19, σχετικά με το αίτημα παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας των Play Off είναι απόλυτα σεβαστή.

Η Super League ωστόσο, με αίσθημα απόλυτης ευθύνης έχει υλοποιήσει όλα όσα προβλέπονται στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Διεξαγωγής αγώνων και θεωρεί ότι πρέπει να γίνει σχεδιασμός για την παρουσία φιλάθλων, έστω και από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με σαφές πλαίσιο.

Αν και πλέον τα χρονικά περιθώρια για την πιλοτική εφαρμογή παρουσίας συγκεκριμένου αριθμού φιλάθλων σε αγώνα ή αγώνες της Super League κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχουν εκλείψει, η διοργανώτρια, όπως ομόφωνα άλλωστε αποφάσισε, απευθύνει προς όλους τους αρμόδιους φορείς το αίτημα να επανεξεταστεί το ζήτημα της παρουσίας φιλάθλων, υπό τις συνθήκες που θα καθορίσει η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού COVID-19.

Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες, δε μπορεί να υπάρξει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.