Χρηματική ποινή σε Ο.Φ.Η. και Παπαδόπουλο

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε στην εκδίκαση ότι θα πληρώσει ο ίδιος το πρόστιμο που αναλογεί στον ΟΦΗ για την ενέργεια του

Ο πρώην τεχνικός  του Ο.Φ.Η. τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μήνα, από τα γήπεδα και τους χώρους των αποδυτηρίων, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 7 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, κατά την διάρκεια της εκδίκασης ο έμπειρος προπονητής, επισήμανε ότι θα πληρώσει ο ίδιος τις 3 χιλιάδες ευρώ που επιβλήθηκαν ως πρόστιμο στην ΠΑΕ ΟΦΗ για τη δική του συμπεριφορά.

Αναλυτικά η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας:

«ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.