Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικη ενημερωτική-κοινωνική εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Sport Point (περιοχή Φιλοθέη).

Η εκδήλωση, που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική και εποικοδομητική. Μικροί και μεγάλοι θα ξεναγηθούν στους χώρους θα παίξουν ποδόσφαιρο, τένις και padel, μαθαίνοντας βασικές αρχές και μυστικά των αθλημάτων. Όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους ειδικούς για τους σύγχρονους διεθνούς αστέρες των σπορ του χώρου αλλά και για τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού.

Ως είθισται θα δοθούν από τον …Άγ. Βασίλη δώρα και γλυκίσματα στα παιδιά των δημοσιογράφων ενώ θ’ ακολουθήσει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έστω και κάποιες ημέρες νωρίτερα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έντονες αντιδράσεις του ΟΦΗ για τον ορισμό...

Η επιλογή του Στεφάν Λανουά να τοποθετήσει τον Τάσο...

Χανιά:Για 1η φορά στην Ελλάδα, τo Fauchon...

Εισάγοντας την παριζιάνικη φινέτσα στην καρδιά των Χανίων και...

Έντονες αντιδράσεις του ΟΦΗ για τον ορισμό...

Η επιλογή του Στεφάν Λανουά να τοποθετήσει τον Τάσο...

Χανιά:Για 1η φορά στην Ελλάδα, τo Fauchon...

Εισάγοντας την παριζιάνικη φινέτσα στην καρδιά των Χανίων και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Για 1η φορά στην Ελλάδα, τo Fauchon Café Pâtisserie κάνει την εμφάνισή του στο Hilton Chania Old Town Resort & Spa

Εισάγοντας την παριζιάνικη φινέτσα στην καρδιά των Χανίων και...

Λασίθι:«1ο Adventure Fest» 25 και 26 Απριλίου 2026 στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Μια διοργάνωση που στοχεύει να φέρει κοντά σε περιοχές...

Χανιά:Δυναμική παρέμβαση του Δημάρχου Καντάνου-Σελίνου για τα προβλήματα των Ορεινών Περιοχών

𝚫𝚼𝚴𝚨𝚳𝚰𝚱𝚮 𝚷𝚨𝚸𝚬𝚳𝚩𝚨𝚺𝚮 𝚻𝚶𝚼 𝚫𝚮𝚳𝚨𝚸𝚾𝚶𝚼 𝚱𝚨𝚴𝚻𝚨𝚴𝚶𝚼-𝚺𝚬𝚲𝚰𝚴𝚶𝚼 𝚪𝚰𝚨 𝚻𝚨 𝚷𝚸𝚶𝚩𝚲𝚮𝚳𝚨𝚻𝚨 𝚻𝛀𝚴...