Χρυσό βραβείο για την Τράπεζα Χανίων στον τομέα της κυβερνοασφάλειας

Ημερομηνία:

Είναι η τέταρτη φορά την τελευταία τριετία που η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων βραβεύεται για τις ψηφιακές τις υποδομές και υπηρεσίες, μετά και τη βράβευση του web banking και τη διπλή βράβευση του mobile app.

Η Τράπεζα Χανίων, συνεργάστηκε με την εταιρία Pylones Hellas, για να εφαρμόσει μια συνολική και αξιόπιστη στρατηγική σε επίπεδο ασφάλειας της πληροφορίας και του cybersecurity, που να μπορεί να προσφέρει τον βέλτιστο βαθμό προστασίας από κυβερνο-απειλές στις web εφαρμογές και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της.

Για τις ανάγκες περαιτέρω προστασίας των web services και mobile applications της Τράπεζας από τις ιδιαίτερα εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις με χρήση bots, που αποτελούν την πιο ανερχόμενη απειλή για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, επιλέχθηκε ένας επιπρόσθετος μηχανισμός ασφάλειας (Distributed Cloud Bot Defense) στην ήδη εγκατεστημένη υποδομή προστασίας. Έτσι, οι εφαρμογές της Τράπεζας αποκτούν τον μέγιστο δυνατό βαθμό προστασίας από παραβιάσεις δεδομένων και οικονομικές απάτες, μπλοκάροντας μαζικές και αυτοματοποιημένες κυβερνοεπιθέσεις.

Σε σχετική του δήλωσή, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας, κ. Μιχάλης Μαρακάκης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την απονομή του Χρυσού Βραβείου. «Τα τελευταία χρόνια επενδύουμε σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό ώστε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών. Κάθε διάκριση μας ανταμείβει ηθικά, συμβάλλει στο όραμά μας και μας δίνει το κίνητρο για να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.»

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 07 Μαρτίου 2023 εκπροσώπησαν την Τράπεζα ο Information Security Officer κ. Μιχάλης Μπερκέτης και ο Technical Project Manager κ. Στέλιος Αθανασιάς.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κωνσταντίνος–Εφραίμ Τσαγκατάκης, ο πρώτος εντυποανάπηρος απόφοιτος του...

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025,...

Έρευνες στην Κρήτη για καταδικασμένο στην υπόθεση...

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε...

Κωνσταντίνος–Εφραίμ Τσαγκατάκης, ο πρώτος εντυποανάπηρος απόφοιτος του...

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) πραγματοποίησε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025,...

Έρευνες στην Κρήτη για καταδικασμένο στην υπόθεση...

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι απευθείας πτήσεις από Ινδία, Κίνα, Αμερική θα αλλάξουν τον τουριστικό χάρτη της Κρήτης

Το αεροδρόμιο αναμένεται να εξυπηρετεί 9,5-10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως...

Νέα προσαγωγή για την απόπειρα δολοφονίας του Γιάννη Λάλα

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις...

Το 2025 οδεύει να γίνει το δεύτερο θερμότερο έτος που καταγράφτηκε ποτέ

Το παρατηρητήριο Copernicus αναφέρει ότι ο Νοέμβριος του 2025...

Η Παπούρα στο top 10 των ανακαλύψεων του 2025

Σύμφωνα με το έγκριτο περιοδικό Archaeology. Στο εξωτερικό… πάμε καλά....