Χρυσούλα Διαβάτη: «Τους ξένους τους βοηθάμε – Τους Έλληνες τους πετάμε» (Video)

Χρυσούλα Διαβάτη: «Τους ξένους τους βοηθάμε – Τους Έλληνες τους πετάμε» (Video). Την άποψή της για τους Έλληνες που κοιμούνται…

Την άποψή της για τους Έλληνες που κοιμούνται στα πεζοδρόμια εξέφρασε η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε, παράλληλα, σύγκριση με τους μετανάστες υπογραμμίζοντας ότι εκείνοι δέχονται μεγαλύτερη βοήθεια από το κράτος σε σχέση με τους ντόπιους.

«Δεν αντέχω να βλέπω τους Έλληνες, γιατί τους Έλληνες βλέπω, να κοιμούνται στα πεζοδρόμια, μέσα στη στοά. Δεν μπορώ, υποφέρω πολύ. Εγώ βλέπω τους Έλληνες, οι ξένοι τους πιο πολλούς τους έχουμε βολέψει! Κοιτάμε να τους βολεύουμε γιατί θεωρούμε ότι δεν είναι καλό και φυσικά να τους φροντίσουμε τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούμε να πετάμε τους Έλληνες. Στους ξένους έχουν δώσει διαμερίσματα, αν ζητήσουν βοήθεια τούς την δίνουν και όλοι τους βοηθούν και καλά κάνουμε και βοηθάμε. Οι Έλληνες που τους πήραν τα σπίτια επειδή χρωστούσαν το δάνειο; Ξέρω πολλούς και κοιμούνται μέσα στα αυτοκίνητα» είπε χαρακτηριστικά.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.