Creta Farms: Όρισαν υπηρεσιακή διοίκηση οι τράπεζες

Ημερομηνία:

Το “πράσινο φως” στην τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης στην Creta Farms άναψε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκδόθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι τράπεζες προ ημερών για την τοποθέτηση “υπηρεσιακού” διοικητικού συμβουλίου στην κρητική αλλαντοβιομηχανία με την τοποθέτηση τριών μελών τα οποία πρότειναν αυτές.

Η αίτηση συζητήθηκε την Τετάρτη και η έκδοση της απόφασης αναμενόταν εντός 48ώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες τα οποία είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τσίρμπας, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Στέφανος Ξενάκης. Μέσω αυτής της απόφασης ξεπερνιέται ένα σημαντικό εμπόδιο στον δρόμο προς την εξυγίανση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικάσιμος έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου όπου η έδρα τότε θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

Πηγή: capital.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ισπανία-Πορτογαλία οι μεγάλες κερδισμένες του πολέμου- Άλμα...

H Ελλάδα έχει μείνει λίγο πίσω αλλά οι τουριστικοί...

«Ξεχνάνε» να φύγουν: Παράδεισος για τους ψηφιακούς...

Δικτυώνονται μέσω social media και ψάχνουν από σπίτι μέχρι...

Ισπανία-Πορτογαλία οι μεγάλες κερδισμένες του πολέμου- Άλμα...

H Ελλάδα έχει μείνει λίγο πίσω αλλά οι τουριστικοί...

«Ξεχνάνε» να φύγουν: Παράδεισος για τους ψηφιακούς...

Δικτυώνονται μέσω social media και ψάχνουν από σπίτι μέχρι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Social media και ανήλικοι: Τι προβλέπει η νέα ευρωπαϊκή εφαρμογή επαλήθευσης ηλικίας

H συμβολή του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Το Ελληνικό Κέντρο...

Σπουδαία ανακάλυψη: Εντοπίστηκε τυχαία η ακριβής τοποθεσία του σπιτιού του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Πρόκειται για μια τυχαία ανακάλυψη που φωτίζει ωστόσο τα...