Creta Farms: Όρισαν υπηρεσιακή διοίκηση οι τράπεζες

Ημερομηνία:

Το “πράσινο φως” στην τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης στην Creta Farms άναψε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκδόθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι τράπεζες προ ημερών για την τοποθέτηση “υπηρεσιακού” διοικητικού συμβουλίου στην κρητική αλλαντοβιομηχανία με την τοποθέτηση τριών μελών τα οποία πρότειναν αυτές.

Η αίτηση συζητήθηκε την Τετάρτη και η έκδοση της απόφασης αναμενόταν εντός 48ώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες τα οποία είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τσίρμπας, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Στέφανος Ξενάκης. Μέσω αυτής της απόφασης ξεπερνιέται ένα σημαντικό εμπόδιο στον δρόμο προς την εξυγίανση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικάσιμος έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου όπου η έδρα τότε θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

Πηγή: capital.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αναβαθμίζονται οι φοιτητικές εστίες και στην Κρήτη...

12 φοιτητικές εστίες σε όλη την χώρα ανανεώνονται με...

«Σκανδιναβικό ψύχος» στο φινάλε του 2025: Ραγδαία...

Ισχυρή ψυχρή εισβολή αναμένεται τις τελευταίες ημέρες του 2025,...

Αναβαθμίζονται οι φοιτητικές εστίες και στην Κρήτη...

12 φοιτητικές εστίες σε όλη την χώρα ανανεώνονται με...

«Σκανδιναβικό ψύχος» στο φινάλε του 2025: Ραγδαία...

Ισχυρή ψυχρή εισβολή αναμένεται τις τελευταίες ημέρες του 2025,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τρία χρόνια χωρίς τον «Βασιλιά» Πελέ

Στις 29 Δεκεμβρίου 2022 έφυγε από τη ζωή ο...

Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Η Χαμάς διαμηνύει πως δεν θα καταθέσει τα όπλα

Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Η Χαμάς διαμηνύει πως δεν θα καταθέσει...