Creta Farms: Όρισαν υπηρεσιακή διοίκηση οι τράπεζες

Ημερομηνία:

Το “πράσινο φως” στην τοποθέτηση προσωρινής διοίκησης στην Creta Farms άναψε το Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εκδόθηκε σήμερα το πρωί η απόφαση του Πρωτοδικείου Ρεθύμνου στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι τράπεζες προ ημερών για την τοποθέτηση “υπηρεσιακού” διοικητικού συμβουλίου στην κρητική αλλαντοβιομηχανία με την τοποθέτηση τριών μελών τα οποία πρότειναν αυτές.

Η αίτηση συζητήθηκε την Τετάρτη και η έκδοση της απόφασης αναμενόταν εντός 48ώρου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δικαστήριο όρισε τα τρία άτομα που είχαν προτείνει οι τράπεζες τα οποία είναι οι κ.κ. Δημήτρης Τσίρμπας, Λυκούργος Παπαγιαννόπουλος και Στέφανος Ξενάκης. Μέσω αυτής της απόφασης ξεπερνιέται ένα σημαντικό εμπόδιο στον δρόμο προς την εξυγίανση της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δικάσιμος έχει ορισθεί να πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου όπου η έδρα τότε θα κληθεί να επικυρώσει ή μη τη σημερινή απόφαση.

Πηγή: capital.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

100 ημέρες πολέμου στον Κόλπο που γονάτισε...

Οι 100 μέρες που άλλαξαν τον Κόλπο. Ενα άλλο Ιράν...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο ακόμη μέλη...

100 ημέρες πολέμου στον Κόλπο που γονάτισε...

Οι 100 μέρες που άλλαξαν τον Κόλπο. Ενα άλλο Ιράν...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο ακόμη μέλη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σουπερμάρκετ, λαϊκή, κρεοπωλείο: Ο εφιάλτης κάθε νοικοκυριού

Ερευνα των «ΝΕΩΝ» αποτυπώνει το εβδομαδιαίο κόστος των βασικών...

100 ημέρες πολέμου στον Κόλπο που γονάτισε την παγκόσμια οικονομία

Οι 100 μέρες που άλλαξαν τον Κόλπο. Ενα άλλο Ιράν...

Καιρός: Αυτός θα είναι ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα που θα φέρει το φαινόμενο El Niño

Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα από την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη. Τα...