CRETE ADVENTURES – Παραμυθένια Χριστούγεννα 7 ημέρες Ορεινή Αρκαδία

Ημερομηνία:

Μαγευτικά ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στα πιο παραμυθένια μέρη της Πελοποννήσου!
Φανταστείτε να περπατάτε σε παραδοσιακά σοκάκια, με τα σπίτια να στολίζονται με φωτάκια και γιορτινές διακοσμήσεις και η ατμόσφαιρα να είναι γεμάτη από μυρωδιές, καθώς οι ντόπιοι ετοιμάζουν παραδοσιακά εδέσματα.

Ανακαλύψτε την μαγεία των Χριστουγέννων με μια 7ήμερη εκδρομή στα ονειρικά χωριά της Ορεινής Αρκαδίας. Από τις 24 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε παραδοσιακά χωριά όπως η Στεμνίτσα, η Καρύταινα και η Δημητσάνα, με τα γραφικά καλντερίμια και τα επιβλητικά πυργόσπιτα. Αυτή την εορταστική περίοδο, θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές σε ένα παραμυθένιο τοπίο γεμάτο χιόνι, παραδοσιακή αρχιτεκτονική και ζεστή φιλοξενία. Θα ανακαλύψουμε τα μαγευτικά τοπία που περιβάλλουν τα χωριά, με τα χιονισμένα βουνά και τις καταπράσινες κοιλάδες. Η περιοχή προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων για εξερεύνηση της φύσης, ιδανικές για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Εκτός από τα Παραμυθένια χωριά της Αρκαδίας, τα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό, το σπήλαιο Κάψια, οι Μυκήνες, το μαγευτικό Ναύπλιο, η Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου, το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, η Ακροκόρινθος και η μοναδική Μονεμβασιά είναι ορισμένα από τα μέρη που θα επισκεφθούμε.

Η εκδρομή περιλαμβάνει τη μεταφορά μας σε καμπίνα στα πολυτελή πλοία της Minoan Lines, διαμονή όλες μας τις ημέρες σε ξενοδοχείο στην Τρίπολη με πρωινό, καθώς και τις καθημερινές μας μεταφορές με λεωφορείο στα μουσεία και μοναστήρια της γύρω περιοχής. Δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια μας σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Εγγραφή και Πληροφορίες:
Για να εγγραφείτε ή να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6946297935 [Crete Adventures].

Συμμετοχή: 480€ (7 νύχτες – 6 ημέρες)
Προλάβετε τώρα μία θέση πριν εξαντληθούν!

Ελάτε να ζήσουμε μαζί για άλλη μια φορά ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Καλέστε μας τώρα στο 6946297935

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντώνης Καρυώτης: «Η μέρα που η ανθρωπιά...

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στη μνήμη του Αντώνη Καρυώτη, μέσα...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης στην 90ή Διεθνή...

Δυναμική παρουσία του Ο.Α.Κ. στη μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση –...

Αντώνης Καρυώτης: «Η μέρα που η ανθρωπιά...

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στη μνήμη του Αντώνη Καρυώτη, μέσα...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης στην 90ή Διεθνή...

Δυναμική παρουσία του Ο.Α.Κ. στη μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση –...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντώνης Καρυώτης: «Η μέρα που η ανθρωπιά πνίγηκε στο λιμάνι» – Ένα κείμενο που συγκλονίζει

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στη μνήμη του Αντώνη Καρυώτη, μέσα...

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δυναμική παρουσία του Ο.Α.Κ. στη μεγάλη εκθεσιακή διοργάνωση –...

Πτώση αεροσκάφους στην Τανάγρα: Εντοπίστηκαν οι σοροί των χειριστών

Οι δύο χειριστές δεν κατάφεραν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα...