Δ. Μαλεβιζίου: Παράκληση για περιορισμένη προσέλευση στις υπηρεσίες

Στο πλαίσιο λήψης και εφαρμογής έκτακτων προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19 και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Μαλεβιζίου παρακαλεί τους δημότες να προσέρχονται στις υπηρεσίες του Δήμου, μόνο για τις απολύτως απαραίτητες εργασίες και υποθέσεις. Η σύσταση αφορά στο χρονικό διάστημα των 14 ημερών, δηλ έως και την Τρίτη 24 Μαρτίου.

Εναλλακτικά, οι πολίτες του Δήμου Μαλεβιζίου, για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω της Γραμμής για τους Δημότες που λειτουργεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Κοινότητας Γαζίου, καλώντας στο τηλ. 2813 400695. Η Γραμμή λειτουργεί ήδη ένα μήνα κι έχει διεκπεραιώσει με αμεσότητα περισσότερα από 150 αιτήματα, συντονίζοντας τις απαραίτητες ενέργειες με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Ώρες λειτουργίας Γραμμής: 8:00π.μ. – 1:00μ.μ.

Επιπλέον, στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου www.malevizi.gov.gr οι πολίτες μπορούν να αντλούν κάθε χρήσιμη πληροφορία που σχετίζεται με θάματα που αφορούν στις Υπηρεσίες του Δήμου, κάνοντας χρήση και της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής αιτημάτων, επιλέγοντας την καρτέλα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ».

Τέλος, το κεντρικό email του Δήμου Μαλεβιζίου είναι: malevizi@malevizi.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.