Δανέλλης για Ποτάμι: Έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα

«Έπρεπε να αποχωρήσω από το Ποτάμι μετά το συνέδριο», όταν το Ποτάμι είχε αποφασίσει ότι μετά τις εκλογές θα συμπορευτεί με τη ΝΔ ανέφερε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Δανέλλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι το Ποτάμι δεν είναι το Ποτάμι, στο οποίο εκλέχθηκε βουλευτής το 2015 ενώ αναφορικά με τις απειλές που δέχεται, αποκάλυψε ότι από τον Ιανουάριο του 2018 απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του με παρόμοιου είδους μηνύματα. Συμπλήρωσε ότι είχε δημοσιοποιήσει κάποια από αυτά όταν κλιμακώθηκαν οι επιθέσεις και ότι μετά έγινε ρουτίνα.

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές.

«Απαράδεκτα πράγματα για μια δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες» ανέφερε για να προσθέσει ότι ενημέρωσε πως τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.