Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του προπονητή του Εθνικού Λουκά Καραδήμου

Η βαριά ήττα από τον Ατσαλένιο έριξε τον Εθνικό από την κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, φέρνοντας τον Λουκά Καραδήμο κοντά στην έξοδο.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά, όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη (19/2), δεν έγινε δεκτή μετά και το έκτακτο Δ.Σ. που

Η βαριά ήττα από τον Ατσαλένιο έριξε τον Εθνικό από την κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, φέρνοντας τον Λουκά Καραδήμο κοντά στην έξοδο.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά, όπως γνωστοποιήθηκε την Τρίτη (19/2), δεν έγινε δεκτή μετά και το έκτακτο Δ.Σ. που συγκλήθηκε τη Δευτέρα (18/2).

Μάλιστα, στην προπόνηση της Τρίτης βρέθηκαν μέλη της διοίκησης που επέπληξαν παίκτες και προπονητικό τιμ για την αγωνιστική «κοιλιά», επιβάλλοντας και πρόστιμο.

Πάντως, στέλνουν μήνυμα ενότητας για τη συνέχεια, ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Την παραίτηση του στη διάθεση της Διοίκησης του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. έθεσε ο Λουκάς Καραδήμος μετά την αναμέτρηση με τον Ατσαλένιο, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό μετά και το έκτακτο Δ.Σ. που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας.

Την σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν μέλη της Διοίκησης που σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους επέπληξαν το ποδοσφαιρικό τμήμα για την «κοιλιά» που παρουσίασε η ομάδα το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που δεν συνάδουν με τον μοναδικό στόχο που έχει εξ αρχής τεθεί, την άνοδο. Παράλληλα, επεβλήθη πρόστιμο στους ποδοσφαιριστές αλλά και στο προπονητικό team.

Η οικογένεια του Εθνικού συνεχίζει, ενωμένη και αποφασισμένη, την πορεία της προς την κορυφή και την παραμονή της εκεί μέχρι τέλους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.