Δεσμεύσεις του Υπουργού Περιβάλλοντος για λύση των προβλημάτων που προέκυψαν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα και Αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Κρήτης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλο Μπαριτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή τομέα Μανόλη Χνάρη.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης ενημέρωσαν τον Υπουργό για τα προβλήματα που υπάρχουν μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος δεσμεύθηκε ότι όλα τα σφάλματα των δασικών χαρτών θα διορθωθούν χωρίς ταλαιπωρία των πολιτών. Επίσης, σημείωσε πως όλα τα εκκρεμή θέματα θα επιλυθούν στη βάση της νομολογίας και των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Διαβεβαίωσε δε πως το Υπουργείο Περιβάλλοντος θ’ αναλάβει όλες τις απαραίτητες νομοθετικές και διοικητικές πρωτοβουλίες, βασιζόμενο στο Σύνταγμα, στη νομολογία και στο περί δικαίου αίσθημα των πολιτών. Ακόμα, δεσμεύθηκε ότι διασφαλίζονται όλες οι ενισχύσεις των παραγωγών, σύμφωνα με τα δεδομένα του ΟΣΔΕ.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας ανακοίνωσε την κάθοδο του στην Κρήτη εντός του Απριλίου όταν και θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τους θεσμικούς φορείς του νησιού και τους εκπροσώπους των παραγωγών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο ακόμη μέλη...

Επιχείρηση “Odin” για τη σύλληψη του 37χρονου...

Το ιστορικό για τον 37χρονο που εργαζόταν σε ξενοδοχείο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο...

Θρίλερ με τη Χαμάς: Ανθρωποκυνηγητό για δύο ακόμη μέλη...

Επιχείρηση “Odin” για τη σύλληψη του 37χρονου...

Το ιστορικό για τον 37χρονο που εργαζόταν σε ξενοδοχείο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

100 ημέρες πολέμου στον Κόλπο που γονάτισε την παγκόσμια οικονομία

Οι 100 μέρες που άλλαξαν τον Κόλπο. Ενα άλλο Ιράν...

Καιρός: Αυτός θα είναι ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα που θα φέρει το φαινόμενο El Niño

Ευχάριστα είναι τα πρώτα νέα από την μακροπρόθεσμη πρόβλεψη. Τα...

Επίδομα παιδιού 2026: Αυτές είναι οι 3 νέες αλλαγές που έρχονται στην καταβολή της τρίτης δόσης

Τρεις κατηγορίες δικαιούχων κινδυνεύουν να μείνουν εκτός πληρωμής. Αντίστροφα μετρά...