Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού

Ημερομηνία:

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιο Μπαλέρμπα και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρη Σταμάτη

Δυο σημαντικές, διαδοχικές συναντήσεις εργασίας είχε το πρωί της Παρασκευής 17/5 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Οργάνωσης, Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης Αθανάσιο Μπαλέρμπα και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Δημήτρη Σταμάτη.

Αρχικά τον Δήμαρχο Ηρακλείου επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιος Μπαλέρμπας, για να συζητήσουν θέματα αρμοδιοτήτων του, όπως είναι η πορεία διαφόρων έργων, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ηρακλείου. Στην πορεία στη συνάντηση συμμετείχε και Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Δημήτρης Σταμάτης, με την ατζέντα να εμπλουτίζεται και με θέματα που αφορούν την συνεργασία του ΤΠ&Δ με τον Δήμο Ηρακλείου.

Οι συναντήσεις ήταν πολύωρες και πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, αποδεικνύοντας την σχέση αμοιβαίας εκτίμησης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και των φορέων τη Κεντρικής Διοίκησης.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης της Τοπικής Οικονομίας Γιώργος Αγριμανάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σημαντικές επαφές είχε στο Ηράκλειο ο υπουργός...

Σειρά σημαντικών επαφών και παρουσιών σε εκδηλώσεις με περιβαλλοντικό...

Δωρεά έξι απινιδωτών στο Δήμο Ηρακλείου από...

Ένα ουσιαστικό βήμα για την ενίσχυση της ασφάλειας στα...

Σημαντικές επαφές είχε στο Ηράκλειο ο υπουργός...

Σειρά σημαντικών επαφών και παρουσιών σε εκδηλώσεις με περιβαλλοντικό...

Δωρεά έξι απινιδωτών στο Δήμο Ηρακλείου από...

Ένα ουσιαστικό βήμα για την ενίσχυση της ασφάλειας στα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μετεγκατάσταση: 1.400 αιτήσεις σε 48 ώρες για τα 10.000 ευρώ – Πού θα επεκταθεί το πρόγραμμα

Την επέκταση του προγράμματος μετεγκατάστασης προανήγγειλε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ,...

Γαλλία: Διαδηλωτής ακρωτηριάστηκε από χειροβομβίδα της αστυνομίας (vid)

Σοκ και οργή για τον βαρύτατο τραυματισμό του 20χρονου. Αιματηρή...