Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού

Ημερομηνία:

Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιο Μπαλέρμπα και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων Δημήτρη Σταμάτη

Δυο σημαντικές, διαδοχικές συναντήσεις εργασίας είχε το πρωί της Παρασκευής 17/5 ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Οργάνωσης, Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης Αθανάσιο Μπαλέρμπα και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Δημήτρη Σταμάτη.

Αρχικά τον Δήμαρχο Ηρακλείου επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Αθανάσιος Μπαλέρμπας, για να συζητήσουν θέματα αρμοδιοτήτων του, όπως είναι η πορεία διαφόρων έργων, αλλά και ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Ηρακλείου. Στην πορεία στη συνάντηση συμμετείχε και Πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Δημήτρης Σταμάτης, με την ατζέντα να εμπλουτίζεται και με θέματα που αφορούν την συνεργασία του ΤΠ&Δ με τον Δήμο Ηρακλείου.

Οι συναντήσεις ήταν πολύωρες και πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, αποδεικνύοντας την σχέση αμοιβαίας εκτίμησης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Δήμου Ηρακλείου και των φορέων τη Κεντρικής Διοίκησης.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ανάπτυξης της Τοπικής Οικονομίας Γιώργος Αγριμανάκης και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει...

Δεν είναι μόνο οι νοσηλευτές -Υπάρχουν τμήματα και κλάδοι...

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει...

Δεν είναι μόνο οι νοσηλευτές -Υπάρχουν τμήματα και κλάδοι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δικαίωση Βαγγέλη Μαρινάκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Το δικαστήριο καταδίκασε τις παράνομες δηλώσεις και πρακτικές της...

Σαφάρι ελέγχων για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες

Από την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες και η επιβολή...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...