Διακόπτεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό «Ρέθυμνο – Ρουσοσπίτι» για 15 ημέρες

Ημερομηνία:

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη, 1η Απριλίου 2021, πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία στην υπ’ αριθμ. 14 επαρχιακή οδό (Ρέθυμνο-Ρουσσοσπίτι), για δεκαπέντε ημέρες σε μήκος περίπου τετρακοσίων μέτρων πέριξ της μονής της Αγίας Ειρήνης Ρουσσοσπιτίου, προκειμένου να υλοποιήσει την μελέτη με τίτλο : «Αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στο οδικό δίκυτο και τις υποδομές της Π.Ε. Ρεθύμνης». Υποέργο : Μελέτη αντιμετώπισης βραχοπτώσεων στο οδικό τμήμα Ε.Ο. 14 Ρέθυμνο – Ρουσσοσπίτι και συνδεόμενοι δρόμοι.

Για την υλοποίηση της παραπάνω μελέτης απαιτείται να πραγματοποιηθεί καθαρισμός των βραχωδών πρανών ανατολικά και δυτικά της μονής Αγίας Ειρήνης, από την υπάρχουσα βλάστηση. Επιπλέον θα γίνει καθαίρεση αποκολλημένων και επικινδύνων βράχων του πρανούς.

Για λόγους ασφαλείας παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και να μην παραβιάζουν τις σημάνσεις, που θα υπάρχουν καθ’ όλο το 24ωρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης : Σύσκεψη για την...

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, με την υποστήριξη...

Δήμος Ρεθύμνης : Σύσκεψη για την...

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ρεθύμνης, με την υποστήριξη...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην Κομισιόν η έκθεση προόδου της Ελλάδας – Στο 3,2% το πρωτογενές πλεόνασμα το 2025

Το πρωτογενές αποτέλεσμα του κρατικού προϋπολογισμού, λαμβάνοντας υπόψη τα...

Κρήτη: Ανησυχία για τις ρηγματώσεις στις Βούτες Ηρακλείου – «Ανοίγουν» κι άλλα χωριά

Υπάρχουν σπίτια που έχουν πάρει κλίση και ο κόσμος...