Διακόπτεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό «Ρέθυμνο – Ρουσοσπίτι» για 15 ημέρες

Ημερομηνία:

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, ανακοινώνεται ότι από την Πέμπτη, 1η Απριλίου 2021, πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία στην υπ’ αριθμ. 14 επαρχιακή οδό (Ρέθυμνο-Ρουσσοσπίτι), για δεκαπέντε ημέρες σε μήκος περίπου τετρακοσίων μέτρων πέριξ της μονής της Αγίας Ειρήνης Ρουσσοσπιτίου, προκειμένου να υλοποιήσει την μελέτη με τίτλο : «Αποκατάσταση ζημιών οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων στο οδικό δίκυτο και τις υποδομές της Π.Ε. Ρεθύμνης». Υποέργο : Μελέτη αντιμετώπισης βραχοπτώσεων στο οδικό τμήμα Ε.Ο. 14 Ρέθυμνο – Ρουσσοσπίτι και συνδεόμενοι δρόμοι.

Για την υλοποίηση της παραπάνω μελέτης απαιτείται να πραγματοποιηθεί καθαρισμός των βραχωδών πρανών ανατολικά και δυτικά της μονής Αγίας Ειρήνης, από την υπάρχουσα βλάστηση. Επιπλέον θα γίνει καθαίρεση αποκολλημένων και επικινδύνων βράχων του πρανούς.

Για λόγους ασφαλείας παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να μην χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τμήμα μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών και να μην παραβιάζουν τις σημάνσεις, που θα υπάρχουν καθ’ όλο το 24ωρο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Εκδήλωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο Μπραχίμο...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης αφιερωμένη στον Σταύρο Καλλέργη, διοργανώνει...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

22 και 23 Απριλίου 2026 Πανηγυρικά και πανδήμως εορτάσθηκε, κατά...

Ρέθυμνο:Εκδήλωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο Μπραχίμο...

Εκδήλωση τιμής και μνήμης αφιερωμένη στον Σταύρο Καλλέργη, διοργανώνει...

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ....

22 και 23 Απριλίου 2026 Πανηγυρικά και πανδήμως εορτάσθηκε, κατά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΝΑΙ, ΡΕ ΟΦΗ! Το Κύπελλο στην Κρήτη μετά από 39 χρόνια!

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΟΦΗ! Ο Όμιλος επικράτησε 3-2 του...

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα αναβαθμίσει όλη την περιοχή

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...