Διανομή προϊόντων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ του δήμου Κισσάμου

Ημερομηνία:

“Ο Δήμος Κισσάμου ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί κοινή διανομή ειδών παντοπωλείου (ελαιόλαδο, πελτές ντομάτας, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια) και κρεοπωλείου (αρνί και βόειο κρέας) από τη Τρίτη 19 Μαϊου και για δύο ημέρες στο Κέντρο Κοινότητας (πρώην Δημοτικό Διαμέρισμα του Δραπανιά).

Εφαρμόζοντας τα μέτρα προφύλαξης για τη δημόσια υγεία όπως προβλέπει η απαιτούμενη πρόληψη και αντιμετώπιση έναντι της νόσου του Κορωνοϊού COVID -19 η διανομή θα γίνει ως εξής.:

Κάθε ωφελούμενος θα ειδοποιείται τηλεφωνικά από τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας προκειμένου να προσέλθει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για την παραλαβή της συσκευασίας προϊόντων ενώ για όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και η προσέλευση τους είναι αδύνατη θα προβλεφθεί η διαδικασία μεταφοράς τους.

Παρακαλούμε τους ωφελούμενους να τηρήσουν ευλαβικά τις οδηγίες προστασίας προκειμένου να μην υπάρξει σε καμία περίπτωση συγχρωτισμός στην υπηρεσία”.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Σταυρούλα Λεβεντάκη ανήκουν οι κηλίδες αίματος...

Αναμένονται τα αποτελέσματα ταυτοποίησης για το αίμα που βρέθηκε...

830.000 ευρώ για το 9ο Δημοτικό Σχολείο...

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του...

Στην Σταυρούλα Λεβεντάκη ανήκουν οι κηλίδες αίματος...

Αναμένονται τα αποτελέσματα ταυτοποίησης για το αίμα που βρέθηκε...

830.000 ευρώ για το 9ο Δημοτικό Σχολείο...

Στην υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related