Διάσημος έμπορος διαμαντιών πέθανε μετά από επέμβαση επιμήκυνσης πέους

Διάσημος έμπορος διαμαντιών πέθανε μετά από επέμβαση επιμήκυνσης πέους. Την τελευταία του πνοή άφησε το περασμένο Σάββατο…

Την τελευταία του πνοή άφησε το περασμένο Σάββατο σε κλινική στο Παρίσι ο διεθνώς γνωστός έμπορος διαμαντιών, Εχούντ Λανιάντο, μετά από επέμβαση επιμήκυνσης πέους.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, ο Εχούντ Λανιάντο ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στο Παρίσι προκειμένου να κάνει αυτή την επέμβαση σε γνωστή κλινική της γαλλικής πρωτεύουσας, ωστόσο ο Βελγοϊσραηλινός έμπορος διαμαντιών υπέστη ανακοπή καρδιάς, λίγο μετά το τέλος αυτής.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ο επιχειρηματίας άρχισε να μην νιώθει καλά μετά την ένεση που του έκαναν οι γιατροί στο επίμαχο σημείο και λίγη ώρα αργότερα υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν.

Η αστυνομία του Παρισιού έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του.

Σημειώνεται τέλος πως παρ΄όλο που η επέμβαση θεωρείται επέμβαση ρουτίνας, ο έμπορος διαμαντιών επέμενε να κάνει επιμήκυνση πέους τις ώρες που η κλινική κανονικά ήταν κλειστή, πράγμα που προκαλεί ακόμη περισσότερα ερωτηματικά στην υπόθεση.

Ποιος ήταν ο Εχούντ Λανιάντο

Ο Εχούντ Λανιάντο υπήρξε ιδιοκτήτης της Mercury Diamonds και πέρασε τα νεανικά του χρόνια στην Αφρική προτού μετακομίσει στο Βέλγιο όπου τελειοποίησε την τεχνική του να προβλέπει το κόστος των κατεργασμένων διαμαντιών απλά εξετάζοντάς τα ακατέργαστα.

Για περισσότερα από 40 χρόνια διηύθυνε τη διεθνή του επιχείρηση, η οποία καθετοποίησε τη διαδικασία από τα ορυχεία μέχρι την πώληση και τη συμβουλευτική.

Η εταιρεία του χαρακτηρίζεται συμβουλευτική τιμολόγησης διαμαντιών, ενώ παρείχε τις υπηρεσίες της σε μια αποκλειστική ομάδα πελατών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.