Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Η Ευρώπη επιστρέφει

60 δισ. για την Ελλάδα σε επτά χρόνια

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Η Ευρώπη επιστρέφει

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί:

Η Ευρώπη επιστρέφει: Η Γηραιά Ήπειρος ξανά στο παγκόσμιο παιχνίδι.

Εκπαιδευτικό νομοσχέδιο : «Ψαλίδι» στις μετεγγραφές φοιτητών, τράπεζα θεμάτων στο λύκειο

ΤΟ ΒΗΜΑ: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Μεταβολή Συσχετισμών: Πώς και γιατί άλλαξαν στάση οι Γερμανοί

ΕΝΘΕΤΟ: Η τεχνολογία οπλίζει επιστήμονες και κράτη απέναντι στον Κορωνοϊό

Ηλεκτρονικό ΕΣΥ: Η αρχιτεκτονική της δημόσιας υγείας στην ψηφιακή εποχή

Τηλεργασία: Ένα εκατομμύριο Έλληνες έκαναν το σπίτι τους γραφείο

Έκθεση Κομισιόν: Σε offshore οι Ευρωπαίοι κρύβουν 1,5 τρισ. ευρώ και οι Έλληνες 63 δισ.

Κινητικότητα στις ΑΟΖ: Τι ζητεί η Αθήνα από Λιβύη, τι θα συζητήσει με την Ιταλία

ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ/Κουάνγκ Ζονγκ Γιανγκ: «Αν δουλέψουμε μαζί θα βρούμε μια λύση που θα κάνει τη διαφορά»

ΠΡΟΣΩΠΑ

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: «Φοβάμαι μην αισθανθούμε υπέρμετρη ασφάλεια»

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ: Ο άνθρωπος που υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ζωής

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ: Το σχέδιο για τον Πολιτισμό, ο Δεληβοριάς και οι πολιτικές επιθέσεις

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: Η υπουργός που αγάπησε την εκπαίδευση εξ αποστάσεως

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: «Βρισκόμαστε ενώπιον του διλλήματος οικονομία ή ζωή»

Μαζί:

«Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων», «Ξεπερνώντας τον πανικό», «Φορολογική Δήλωση 2020» & «Startupper Mag» την Κυριακή με «Το Βήμα»

Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων

Το θεμελιώδες έργο αναφοράς για τη θυελλώδη περίοδο, του Μεσοπολέμου

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος στο επίκεντρο της Ιστορίας

Σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις

Αυτή την εβδομάδα ο τελευταίος τόμος

Ο θάνατος του Βενιζέλου, η Δικτατορία της 4ης Αυγούστου, ο Μεταξάς στην εξουσία

O συγγραφέας ιστορεί τα σχετικά με την ιταλική επίθεση εναντίον της Κέρκυρας, την Αντεπανάσταση του Οκτωβρίου 1923, την εκθρόνιση του βασιλιά Γεωργίου Β’ και την ανακήρυξη της Αβασίλευτης Δημοκρατίας, τις πολιτικές ταραχές και τις απόπειρες κινημάτων που εκδηλώθηκαν, με κορύφωση τη δικτατορία Παγκάλου και την ανατροπή της, μέχρι την εν συνεχεία απόπειρα ομαλού πολιτικού βίου, την επάνοδο του Ελ. Βενιζέλου στην ενεργό πολιτική και τον εκλογικό του θρίαμβο στα 1928. Καταγράφει τη δεύτερη περίοδο βενιζελικής διακυβέρνησης και το ενεργητικό της στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική, την παγκόσμια οικονομική κρίση του 1929 και τις συνέπειές της για την Ελλάδα, το διχαστικό κλίμα των εκλογών του 1932, την εναλλαγή Φιλελευθέρων και Λαϊκών στην εξουσία και τη μετέπειτα πολιτική ανωμαλία, μέχρι το κίνημα του 1935, την παλινόρθωση της Μοναρχίας, τον θάνατο του Ελ. Βενιζέλου και, τέλος, τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου και τις αντινομίες του καθεστώτος Μεταξά στους εσωτερικούς και εξωτερικούς προσανατολισμούς του.

Το έργο αυτό βοηθά τον αναγνώστη να σχηματίσει μια αντικειμενική εικόνα για τη μεσοπολεμική Ελλάδα και ν’ αναγνωρίσει στην ταραγμένη εκείνη περίοδο τη διαμόρφωση καταστάσεων που μας δεσμεύουν, θετικά ή αρνητικά, μέχρι και σήμερα.

Μαζί

Ξεπερνώντας τον πανικό

Ενα εγχειρίδιο αυτοβοήθειας για τη διαχείριση και την αντιμετώπιση των κρίσεων πανικού και της διαταραχής της αγοραφοβίας.

Πάρα πολλοί άνθρωποι πάσχουν από αγχώδεις διαταραχές – σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα εκδηλώνουν επεισόδια ξαφνικού και έντονου άγχους, τις γνωστές «κρίσεις πανικού».

Οι κρίσεις πανικού μπορεί να οφείλονται σε γενετική προδιάθεση ή σε εμπειρίες που είχε το άτομο τα πρώτα χρόνια της ζωής του, ή μπορεί να είναι αντίδραση σε σοβαρά γεγονότα της ζωής.

Οι περισσότεροι υποφέρουν σιωπηλά κρατώντας τα προβλήματά τους κρυφά για πολλά χρόνια. Κάποιοι πάντως φθάνουν μέχρι το κατώφλι του ειδικού ζητώντας βοήθεια. Αρκεί όμως αυτό;

Το βιβλίο αυτό είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο εγχειρίδιο αυτοβοήθειας που επιτρέπει στους ανθρώπους να διαχειριστούν τα προβλήματα που τους οδήγησαν στις κρίσεις πανικού, αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν εξαιτίας τους.

Ο στόχος του είναι διπλός: πρώτον, να βοηθήσει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα και σε βάθος τη διαταραχή πανικού δεύτερον, μέσα από ασκήσεις και ειδικές εφαρμογές να του διδάξει δεξιότητες αντιμετώπισης και πρόληψης των κρίσεων πανικού και της διαταραχής της αγοραφοβίας.

Ακόμη

CD-ROM
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 2020

Συμπληρώστε σωστά, ηλεκτρονικά τη δήλωσή σας, υπολογίστε άμεσα τους φόρους σας και κάντε αυτόματα, την υποβολή του Ε1 στο TAXISnet

Μαζί:

Το μηνιαίο περιοδικό «STARTUPPER MAG», την Κυριακή με «Το Βήμα»
STARTUPPER MAG: Γνωρίστε τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας – Το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

Το μηνιαίο περιοδικό «STARTUPPER MAG», την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Γνωρίστε τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας

Το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

Το τεύχος αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ο απόλυτος οδηγός της επιχειρηματικότητας στην περίοδο της πρωτόγνωρης πανδημίας μια και περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που έφερε και θα φέρει ο κορωνοϊος στην καθημερινότητά μας, στην οικονομία αλλά και τις επιχειρήσεις.

Στο σχετικό αφιέρωμα θα βρείτε απόψεις και συνεντεύξεις σημαντικών ανθρώπων και στελεχών της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, και όχι μόνο, και όλες τις ευκαιρίες και απειλές για την επιχείρησή σας.

Το εξώφυλλό μας, όμως κέρδισε η «Σίλικον Βάλεϊ» της Ελλάδας, η πόλη της Πάτρας, η οποία φιλοξενεί ένα ακμάζον οικοσύστημα υψηλής τεχνολογίας με πολλές επιχειρήσεις να σημειώνουν τεράστιες επιτυχίες στο εξωτερικό και να εξαγοράζονται από παγκόσμια «μεγαθήρια», όπως η πρόσφατη εξαγορά της Think Silicon απο την Applied Materials, βάζοντας την Ελλάδα στο πάνθεον των χωρών με πλούσια HiTech σκηνή.

Στο τεύχος Μαΐου φιλοξενείται επίσης συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, για τις σημαντικές ενέργειες υποστήριξης της καινοτομίας από την Περιφέρεια αλλά και παρουσιάσεις Startups όπως η Hack The Box, μια παγκόσμια «ακαδημία» εκπαίδευσης Cybersecurity για επιχειρήσεις και ιδιώτες, αλλά και δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες Startups οι οποίες προήλθαν από το ερευνητικό και πανεπιστημιακό περιβάλλον.

Το «STARTUPPER MAG», που κυκλοφορεί κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να ανοίξει τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό, ενημερώνοντας για το σήμερα και το αύριο αλλά και βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από μια δύσκολη αλλά πολύ συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά και για τη χώρα μας.

Την ευθύνη της έκδοσης του «STARTUPPER MAG» έχει η ομάδα του Startupper.gr, το οποίο αποτελεί ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Το Startupper.gr αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς, από το οποίο περνούν όλες οι ειδήσεις που αφορούν το οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα, ενώ στα πέντε και πλέον χρόνια της λειτουργίας του έχει βρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις, είτε αυτές συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό το «STARTUPPER MAG» αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για το Startupper.gr και του Westart.gr αποτελώντας το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την ελληνική Startup σκηνή σε συνεργασία φυσικά με το κύρος και την δύναμη μιας ιστορικής εφημερίδας όπως «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25

(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: «Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων #3 : €1,10 και «Ξεπερνώντας τον πανικό»: €0,50)

Τα σχόλια είναι κλειστά.