Διενέργεια Rapid Tests στο Ρέθυμνο

Διενέργεια Rapid Tests στο Ρέθυμνο

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται η Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου και την πολύτιμη βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, θα διενεργήσουν δωρεάν Rapid Tests για την ανίχνευση του COVID-19 των πολιτών.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν:

– Την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 στην Καλλιθέα Ρεθύμνου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, με την ευγενή συνεργασία των Ιερέων της ενορίας του Αγίου Γεωργίου του Πεταλιώτη, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

– Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στο ΚΑΠΗ Περιβολίων (Εμμ. Παχλά 142) από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

– Την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 στο Σπίτι του Πολιτισμού (Εμμ. Βερνάρδου 12 Παλιά Πόλη), από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της Αστυνομικής τους ταυτότητας τους καθώς και το νούμερο του κινητού τους, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του Rapid Test μέσα σε λίγες ώρες από την λήψη του.

Η συμμετοχή και παρουσία των πολιτών του δήμου Ρεθύμνου κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Παράκληση να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας) και αποφυγής του συνωστισμού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.