Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου προσφέρει δώρα στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS

Ημερομηνία:

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κ. Εμμανουήλ Μπελαδάκης, επισκέφθηκε σήμερα τα παιδικά χωριά SOS του Ηρακλείου Κρήτης, συνοδευόμενος από συναδέλφους και υπαλλήλους της υπηρεσίας.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση δώρων που συγκέντρωσαν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τα δώρα περιλάμβαναν ρούχα και παιχνίδια και ήταν γεμάτα αγάπη και γιορτινές ευχές.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και η αντιπροσωπεία των εκπαιδευτικών είχαν τη χαρά να ξεναγηθούν στους χώρους και τη δυνατότητα να διαπιστώσουν το πολύ καλό κλίμα και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα παιδικά χωριά SOS.
Οι μικροί μας φίλοι υποδέχθηκαν με χαρά τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και τους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια ο κ. Μπελαδάκης τους ευχήθηκε να έχουν μια χαρούμενη και ευτυχισμένη χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και χαρά και δήλωσε πως η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης είναι κοντά τους για να τα στηρίξει και να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν με αγάπη και φροντίδα.
Η επίσκεψη αυτή ήταν μια όμορφη κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα παιδιά των παιδικών χωριών SOS που, φυσικά, χρειάζονται αγάπη και φροντίδα κάθε μέρα, όχι μόνο τις γιορτές. Η αγάπη μας μπορεί να τα βοηθήσει να μεγαλώσουν υγιή και ευτυχισμένα!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Την Τρίτη η κηδεία της Λουίζας...

Βαρύ πένθος για τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό Την απώλεια...

Δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου και συνάντηση...

Τη δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, σηματοδοτεί η χθεσινή...

Ηράκλειο: Την Τρίτη η κηδεία της Λουίζας...

Βαρύ πένθος για τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό Την απώλεια...

Δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου και συνάντηση...

Τη δυναμική επανεκκίνηση της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, σηματοδοτεί η χθεσινή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κοινωνικός τουρισμός: Ξεκινούν την Τρίτη οι αιτήσεις – Ποιοι δικαιούνται το voucher

Σε ποιες περιοχές το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός προσφέρει έως...

Social media και ανήλικοι: Τι προβλέπει η νέα ευρωπαϊκή εφαρμογή επαλήθευσης ηλικίας

H συμβολή του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Το Ελληνικό Κέντρο...

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε τον… δρόμο στον Μακάριο Λαζαρίδη

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην κυβέρνηση, καθώς ο Μακάριος Λαζαρίδης...

Σπουδαία ανακάλυψη: Εντοπίστηκε τυχαία η ακριβής τοποθεσία του σπιτιού του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Πρόκειται για μια τυχαία ανακάλυψη που φωτίζει ωστόσο τα...