Δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με συγγενή

Γιώργος Λιάγκας: Έπεσα από τα σύννεφα γιατί γνωρίζω το πρόσωπο
«Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης» πρόσθεσε

Δικαστικές περιπέτειες έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης καθώς συγγενικό του πρόσωπο φέρεται να έχει καταχραστεί χρήματά του.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», πρόκειται για πολύ κοντινό πρόσωπο από το περιβάλλον του διάσημου τραγουδιστή, το οποίο από το 2020 έχει απομακρυνθεί από κοντά του. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι συγγενής του Γιώργου Μαζωνάκη και είχε αναλάβει τη διαχείριση των εσόδων του και τις εμπορικές συμφωνίες που τον αφορούσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», το συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο προχώρησε σε αγορά ακινήτου στα νότια προάστια με χρήματα του τραγουδιστή και άνοιγμα επιχειρήσεων οι οποίες ήταν ζημιογόνες. Ο Γιώργος Μαζωνάκης όταν διαπίστωσε πως δεν είχε παρά ελάχιστα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς του, αποφάσισε να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε πως έμαθε ποιο είναι το συγγενικό πρόσωπο και μάλιστα έπεσε από τα σύννεφα καθώς όπως εξήγησε υπήρχε μια βαθιά σχέση αγάπης. «Μου είπαν ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι αυτές που πληγώνουν περισσότερο. Μιλάμε για μια σχέση πάρα πολύ στενή, παθολογικής αγάπης, αλληλεξάρτησης. Ήξερε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ήταν σαν μια γροθιά. Εγώ που κοροιδεύω αυτούς που λένε “πέφτω από τα σύννεφα”, εγώ όντως χθες πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα στο άκουσμα της είδησης και στην πληροφόρηση όταν ρώτησα και έμαθα ποιος είναι. Γιατί τους έχω ζήσει πάρα πολλές ώρες μαζί και μου κάνει τεράστια κατάπληξη αν όλα αυτά τελικά επαληθευτούν. Νομίζω το πρώτο πράγμα που γκρεμίστηκε στο μυαλό του Γιώργου Μαζωνάκη είναι η αποδόμηση αυτής της σχέσης» είπε ο παρουσιαστής.

«Είχαν στο παρελθόν απομακρυνθεί πάλι για θέματα οικονομικά»
Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αποκάλυψε ότι υπήρχαν και στο παρελθόν οικονομικά προβλήματα ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και το συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο κατά του οποίου ο τραγουδιστής κινείται νομικά.

«Και στο παρελθόν είχαν μαλώσει για οικονομικά θέματα. Είχανε κατά το παρελθόν απομακρυνθεί, πάλι για τα θέματα τα οικονομικά. Από το 2015. Είχε δώσει δείγματα ότι δεν ήταν το καλύτερο παιδί. Δημιουργούσε προβλήματα στον Γιώργο. Υπήρχαν πολύ σοβαρά θέματα μεταξύ τους, οικονομικής φύσεως. Είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του. Λείπανε λεφτά» είπε φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου του Γιώργου Μαζωνάκη, Θεόδωρου Μαντά:

«Η Δικηγορική Εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΟΣ Π. ΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του κορυφαίου Έλληνα ερμηνευτή κ. Γεωργίου Μαζωνάκη σε μείζονα αντιδικία που αφορά στη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής.

Η ελληνική Δικαιοσύνη, αστική και ποινική, μέσω των αρμοδίων θεσμικών οργάνων της έχει πλέον το λόγο!

Σήμερα (σ.σ. χθες) έγινε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση αυτή με την εκδίκαση Αιτήσεως Ασφαλιστικών Μέτρων ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιώς».

Τα σχόλια είναι κλειστά.