Χανιά: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για τον θάνατο δικυκλιστή στο Μόδι Πλατανιά το 2014

Ημερομηνία:

Με τις απολογίες των κατηγορούμενων συνεχίζεται η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη για το θάνατο ενός 59χρονου στο Μόδι του Δήμου Πλατανιά τον Ιούλιο του 2014.

Ο 59χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο έχασε τη ζωή του όταν η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε διολίσθησε στο οδόστρωμα στο οποία είχαν το προηγούμενο διάστημα ολοκληρωθεί εργασίες για την τοποθέτηση δικτύου αποχέτευσης.

Κατηγορούμενοι είναι ο Διευθύνων σύμβουλος , ο εργοδηγός και ο υπεύθυνος ασφαλείας της εργοληπτικής εταιρείας που κατασκεύασε το έργο.

Και οι τρεις δήλωσαν την αθωότητα τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός της μοτοσυκλέτας υπήρχαν αυλακώσεις, φερτά υλικά και δεν υπήρχε η κατάλληλη σήμανση με αποτέλεσμα ο οδηγούς που κινούνταν με κατεύθυνση τον Πλατανιά να διολισθήσει στην άσφαλτο και να υποστεί βαριές κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 27 Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.

Πηγή: cretapost

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Xανιά : Τελετή απονομής διασήμων του Ιππότη...

Τελετή απονομής διασήμων του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών...

Χανιά : Χρηματοδότηση 1,7 εκ. ευρώ για...

Χρηματοδότηση 1,7 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση του εμβληματικού...

Xανιά : Τελετή απονομής διασήμων του Ιππότη...

Τελετή απονομής διασήμων του Ιππότη του Τάγματος των Τεχνών...

Χανιά : Χρηματοδότηση 1,7 εκ. ευρώ για...

Χρηματοδότηση 1,7 εκ. ευρώ για την αποκατάσταση του εμβληματικού...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related