Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ημερομηνία:

Η Πρωτομαγιά, ημέρα συνδεδεμένη με τον αγώνα των εργαζομένων, αποτελεί, διεθνώς, σημείο αναφοράς για την δημιουργική παρουσία του ανθρώπου στην κοινωνία.
Η δυνατότητα εργασίας, οι αξιοπρεπείς συνθήκες απασχόλησης, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, είναι θεμελιώδη στοιχεία της δημοκρατίας, προϋποθέσεις της προόδου και της ανάπτυξης.
Όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που επέφεραν οι οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών στην χώρα μας, οι οποίες επιδεινώθηκαν με την πανδημία, ενώ η ανεργία παραμένει οξύ κοινωνικό πρόβλημα.
Αποτελεί διαρκή υποχρέωση της πολιτείας να στηρίζει το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην εργασία και στην ανάγκη του να είναι χρήσιμο και δημιουργικό μέλος στην κοινωνία.
Στον Δήμο Ηρακλείου, δεν έχουμε σταματήσει να διεκδικούμε προσλήψεις μονίμου προσωπικού για τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες μας.
Βρισκόμαστε και θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, συμπαραστάτες στις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...

Παχυσαρκία: Νέα ευρήματα ανατρέπουν δεκαετίες έρευνας

Τα ευρήματα ανοίγουν νέους δρόμους για την κατανόηση του...

«Ραβασάκια» της ΑΑΔΕ στους παραγωγούς – Επιστροφές σήμερα εκκρεμότητες για αύριο

Σαν να μην έφταναν οι χαμηλές τιμές, το αυξημένο...