Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για την Εργατική Πρωτομαγιά

Ημερομηνία:

Η Πρωτομαγιά, ημέρα συνδεδεμένη με τον αγώνα των εργαζομένων, αποτελεί, διεθνώς, σημείο αναφοράς για την δημιουργική παρουσία του ανθρώπου στην κοινωνία.
Η δυνατότητα εργασίας, οι αξιοπρεπείς συνθήκες απασχόλησης, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, η διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, είναι θεμελιώδη στοιχεία της δημοκρατίας, προϋποθέσεις της προόδου και της ανάπτυξης.
Όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις που επέφεραν οι οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών στην χώρα μας, οι οποίες επιδεινώθηκαν με την πανδημία, ενώ η ανεργία παραμένει οξύ κοινωνικό πρόβλημα.
Αποτελεί διαρκή υποχρέωση της πολιτείας να στηρίζει το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην εργασία και στην ανάγκη του να είναι χρήσιμο και δημιουργικό μέλος στην κοινωνία.
Στον Δήμο Ηρακλείου, δεν έχουμε σταματήσει να διεκδικούμε προσλήψεις μονίμου προσωπικού για τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες μας.
Βρισκόμαστε και θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, συμπαραστάτες στις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Δήμο...

Με τη συμμετοχή 450 χορευτών από το Μαρόκο, τη...

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Κων/νου...

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Νοεμβρίου στη...

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού στο Δήμο...

Με τη συμμετοχή 450 χορευτών από το Μαρόκο, τη...

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Κων/νου...

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Νοεμβρίου στη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Μεσόγειος θερμαίνεται και γίνεται πιο αλμυρή με ταχύτερους ρυθμούς

Τα τελευταία χρόνια, τα ανώτερα 100 μέτρα της Μεσογείου...

Πεπτικό σύστημα: Τα 7 καθημερινά λάθη που το επιβαρύνουν και τι μπορείτε να κάνετε

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι πολλές υποχρεώσεις και...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη – Δείτε όλες τις περιοχές

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου...