Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη συναυλία αλληλεγγύης για τη ΛΑΡΚΟ

Ημερομηνία:

Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί είναι η περίοδος που πρέπει να εκφραστεί όσο πιο μαζικά και δυναμικά γίνεται η αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Η ΛΑΡΚΟ πρέπει και μπορεί να ανοίξει. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους. Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να λειτουργήσει με όλους τους εργαζόμενους στις θέσεις εργασίας τους, με πλήρη εργασιακά και άλλα δικαιώματα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά μετά την Σύνοδο της Πράγας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε:

«Ανησυχούμε περισσότερο μετά τη Σύνοδο της Πράγας. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει καμία εμπιστοσύνη σε όλους όσους η ελληνική κυβέρνηση βαφτίζει συμμάχους και εγγυητές της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή όπως είναι η ΕΕ, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ. Όλοι αυτοί για τα δικά τους συμφέροντα παζαρεύουν με την τούρκικη κυβέρνηση και ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους για τους λαούς της περιοχής για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Και βεβαίως ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στους διάφορους ψευτολεονταρισμούς αλλά ούτε και στα λόγια εφησυχασμού, που δεν δημιουργούν προϋποθέσεις για την υπεράσπιση των πραγματικών συμφερόντων του ελληνικού λαού, των γειτονικών λαών και βεβαίως των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Οι λαοί θέλουν να ζήσουν ειρηνικά, φιλικά, με ευημερία.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Σήμερα τιμάμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους δασκάλους και τις...

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 52 χρόνια και...

52 χρόνια πολιτικής διαδρομής συμπλήρωσε χθες, Κυριακή 4 Οκτωβρίου,...

Μήνυμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Σήμερα τιμάμε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους δασκάλους και τις...

Η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει 52 χρόνια και...

52 χρόνια πολιτικής διαδρομής συμπλήρωσε χθες, Κυριακή 4 Οκτωβρίου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Η κακοκαιρία σταμάτησε, η μεγάλη μάχη τώρα αρχίζει – Η επόμενη ημέρα της καταστροφής

Η κακοκαιρία υποχώρησε, τα νερά αρχίζουν σταδιακά να τραβιούνται...

Όλυμπος: Στην UNESCO και με έργα 13,2 εκατ. ευρώ για την προστασία του

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Παπασταύρου, αναφέρθηκε στην παγκόσμια προβολή...

Ελαιόλαδο: Η τιμή που άνοιξε τη νέα σεζόν – Πόσο απέχει από τα προηγούμενα χρόνια

Στο επίκεντρο η παραγωγή, το κόστος και η πορεία...

Τι μπορεί να μας διδάξει ο Οκτώβριος για τη ζωή;

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που έρχεται... αθόρυβα. Ο Οκτώβριος...