Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη συναυλία αλληλεγγύης για τη ΛΑΡΚΟ

Ημερομηνία:

Είμαστε σήμερα εδώ, γιατί είναι η περίοδος που πρέπει να εκφραστεί όσο πιο μαζικά και δυναμικά γίνεται η αλληλεγγύη μας προς τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ. Η ΛΑΡΚΟ πρέπει και μπορεί να ανοίξει. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους. Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να λειτουργήσει με όλους τους εργαζόμενους στις θέσεις εργασίας τους, με πλήρη εργασιακά και άλλα δικαιώματα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά μετά την Σύνοδο της Πράγας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε:

«Ανησυχούμε περισσότερο μετά τη Σύνοδο της Πράγας. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει καμία εμπιστοσύνη σε όλους όσους η ελληνική κυβέρνηση βαφτίζει συμμάχους και εγγυητές της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή όπως είναι η ΕΕ, οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ. Όλοι αυτοί για τα δικά τους συμφέροντα παζαρεύουν με την τούρκικη κυβέρνηση και ανοίγουν επικίνδυνους δρόμους για τους λαούς της περιοχής για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. Και βεβαίως ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στους διάφορους ψευτολεονταρισμούς αλλά ούτε και στα λόγια εφησυχασμού, που δεν δημιουργούν προϋποθέσεις για την υπεράσπιση των πραγματικών συμφερόντων του ελληνικού λαού, των γειτονικών λαών και βεβαίως των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Οι λαοί θέλουν να ζήσουν ειρηνικά, φιλικά, με ευημερία.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, που σήμερα απεργούν, έχουν δίκιο να...

Δημοσκόπηση: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την ακρίβεια...

Το αφήγημα ακρίβεια λόγω του πολέμου, δεν δείχνει να...

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ...

Οι δημόσιοι υπάλληλοι, που σήμερα απεργούν, έχουν δίκιο να...

Δημοσκόπηση: Η κυβέρνηση υπεύθυνη για την ακρίβεια...

Το αφήγημα ακρίβεια λόγω του πολέμου, δεν δείχνει να...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Τέλος στο «πορτάκι της ντροπής» – Η λύση που βάζει φρένο στις ουρές

Λύση στο χρόνιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργούνταν στις αφίξεις...

Ηράκλειο:Το όνομα του Αντώνη Κρητικού φαίνεται να βρίσκεται πλέον σταθερά στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων

Σημαντικές πολιτικές συζητήσεις έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο δημοσκοπική καταγραφή...

Αναβιώνει στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου η παραδοσιακή εκτροφή μεταξοσκώληκα

Στην αναβίωση της παραδοσιακής καλλιέργειας και εκτροφής μεταξοσκώληκα προχωρά...