Δήλωση Ντόρας Μπακογιάννη για την υπογραφή της σύμβασης του Τμήματος Χανιά-Ηράκλειο του Νέου ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Σήμερα είναι μία πολύ μεγάλη μέρα για την Κρήτη, διότι ο ΒΟΑΚ είναι ένα εμβληματικό, ζωτικής σημασίας, έργο το οποίο περιμέναμε πολλά χρόνια και για το οποίο ο πρωθυπουργός χρειάστηκε να δώσει σκληρή μάχη.

Είχαμε ακούσει πολλές υποσχέσεις κατά το παρελθόν και διαψευστήκαμε, όμως σήμερα επιτέλους το έργο μπαίνει στις ράγες της υλοποίησής του. Ξεπεράστηκαν δυσκολίες και εμπόδια και σήμερα καταφέραμε να υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης του τμήματος Ηράκλειο-Χανιά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό υποδομών Χρήστο Δήμα, ο οποίος είχε προτεραιότητα το ΒΟΑΚ και κατάφερε μέσα σε δύο μήνες να φέρει αυτή τη σύμβαση. Επίσης τους υφυπουργούς και τους γενικούς γραμματείς, την περιφέρεια και όλους τους δημάρχους για την συνεργασία.

Θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας μέχρι την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ. Όμως θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε την πορεία του ώστε το γρηγορότερο δυνατό να έχουμε τον ασφαλέστερο και καλύτερο αυτοκινητόδρομο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη:Συλλήψεις τριών ατόμων για παραβάσεις νομοθεσίας...

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Ηράκλειο:Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση “’Ερθεις...

“ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ... ΘΑ Σ’ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ” Μια βραδιά αφιερωμένη στα...

Κρήτη:Συλλήψεις τριών ατόμων για παραβάσεις νομοθεσίας...

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Ηράκλειο:Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση “’Ερθεις...

“ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ... ΘΑ Σ’ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ” Μια βραδιά αφιερωμένη στα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Χανίων:Τρεις μουσικές συναντήσεις κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

Τρεις μουσικές συναντήσεις κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο από...

Αυτά είναι τα κλιμάκια του ΠαΣοΚ στην Κρήτη – Όλα τα ονόματα

Σε πλήρη εκλογική και οργανωτική ετοιμότητα μπαίνει το ΠαΣοΚ,...