Δήλωση του προέδρου ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη

Ημερομηνία:

Καταθέσαμε σήμερα, στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατεπείγουσα προσφυγή κατά του κύρους των χθεσινών αρχαιρεσιών στην Super League 2.
Καταγγέλλουμε σειρά παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και την παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2, λόγω μη συμμόρφωσης σε αποφάσεις καταβολής χρηματικής αποζημίωσης σε ποδοσφαιριστές.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας όλοι μαζί την αναγκαία προσπάθεια ώστε να επιφέρουμε στο πρωτάθλημα μας -όπως του αρμόζει- μια εντελώς διαφορετική και σύγχρονη λειτουργία, ανακτώντας τη χαμένη αξιοπιστία του.
Κατανοώ και όσους την τελευταία στιγμή δεν μας στήριξαν, λυγίζοντας στις κάθε μορφής πιέσεις που τους ασκήθηκαν.
Δεσμεύομαι ότι, με την δικαίωση της προσφυγής μας και τις επικείμενες κανονικές εκλογές, θα αποτελέσει παρελθόν -οριστικά και αμετάκλητα- όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που υπήρξε.
Αντώνης Ροκάκης
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Αλλαγή σημείου υποδοχής του Νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Μεταφέρεται λόγω έντονης βροχής το σημείο υποδοχής του νέου...

Δήμος Πλατανιά:Αναβολή πεζοπορίας στη Δ.Κ. Καλυδωνίας λόγω...

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη πεζοπορική διαδρομή,...

Χανιά:Αλλαγή σημείου υποδοχής του Νέου Μητροπολίτη Κυδωνίας...

Μεταφέρεται λόγω έντονης βροχής το σημείο υποδοχής του νέου...

Δήμος Πλατανιά:Αναβολή πεζοπορίας στη Δ.Κ. Καλυδωνίας λόγω...

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι η προγραμματισμένη πεζοπορική διαδρομή,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο: Πρωτοποριακή επέμβαση στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Μια πρωτοποριακή και ταυτόχρονα και εκπαιδευτικού χαρακτήρα επέμβαση ολοκληρώθηκε...

Συνέδριο ΠαΣοΚ 2η ημέρα

Κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας του Συνεδρίου του...