Δήλωση του Βουλευτή Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μανόλη Χνάρη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Ημερομηνία:

Η 7η Απριλίου σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη ημέρα, αφιερωμένη στην προαγωγή και προστασία της υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η υγεία είναι ύψιστο ανθρώπινο δικαίωμα και αποτελεί μεγίστης σπουδαιότητας η ενεργοποίηση όλων, με σκοπό τη βελτίωση της ανθρώπινης υγείας και ευημερίας.

Η στήριξη του ΕΣΥ είναι αδιαπραγμάτευτη, προκειμένου το κοινωνικό κράτος να περιβάλλει με την απαραίτητη υγειονομική φροντίδα όλους τους πολίτες.

Για την καθολική κάλυψη υγείας, η Πολιτεία θα πρέπει να ενισχύσει άμεσα τη δημόσια υγεία, τη στιγμή μάλιστα που η Ελλάδα διαθέτει γιατρούς υψηλής επιστημονικής επάρκειας και κύρους, στηρίζοντας το έργο που επιτελούν καθημερινά.

Ως ΠΑΣΟΚ, θα αναδεικνύουμε το σύνολο των προβλημάτων και δυσλειτουργιών του νομού μας και συνεπώς καθίσταται επιτακτική ανάγκη, η άμεση λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων και πρωτοβουλιών για τη στελέχωση όλων των δομών υγείας Ρεθύμνου με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό για την ασφαλή και πλήρη λειτουργία του, με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το δημόσιο αγαθό, την υγεία, δημιουργώντας μία συμπεριληπτική κοινωνία χωρίς διακρίσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με...

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Ο κοινοτικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά...

ΤΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με...

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Ο κοινοτικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά...

ΤΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες έφθασαν με κρουαζιέρα στο Ηράκλειο

Σταθερά ανοδικοί οι δείκτες και το 2025 στο λιμάνι...

Οι 4 μεγάλες ιατρικές ανακαλύψεις του 2025 που δίνουν νέα ελπίδα στην ανθρωπότητα

Ιατρικές ανακαλύψεις που μας έδωσαν ελπίδα το 2025. Παρότι το...

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ: Αυτοκίνητο με 30% κρατική επιδότηση – Πώς να αποκτήσετε το δικό σας

Το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά – Γ’ Κύκλος» παρατείνεται για...

Ο κοινοτικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά με «έδρα» το Πάνορμο

ΤΟ «ΚΡΗΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ» ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...