Δημ. Ανθούσης- Πληγείσες περιοχές του δήμου Πλατανιά και δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Ερώτηση απευθύνει στη δημοτική αρχή, ο Δημήτρης Ανθούσης αναφορικά με την δυσκολία – αδυναμία στις πληγείσες περιοχές του δήμου Πλατανιά να συνδέονται με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

“Κύριε Δήμαρχε και Κύριοι Αντιδήμαρχοι,
Πέντε μήνες έχουν περάσει από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που έφεραν στην επιφάνεια μια σειρά από ελλείψεις και οδήγησαν, ακόμα και σήμερα κάτοικους των πληγέντων περιοχών να βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα .

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ακόμη και σήμερα, η πρόσβαση στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών καθίσταται δύσκολη , ιδιαίτερα δε στην ενότητα Μουσουρων και στην Τ.Κ Καρανου.

Δεν υπάρχει καν πρόσβαση για τα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, γεγονός το οποίο δυσκολεύει την μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων, που δεν διαθέτουν ιδία μέσα ακόμα και για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών (προμηθειών ):

Ρωτάμε
• Για τα πρακτικά μέτρα και τις ενέργειες που έχετε προβεί, ως δήμος καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος
• Ποιες θα είναι οι επόμενες ενέργειες σας για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κατάστασης και συνολικότερα για την πορεία αποκατάστασης της οδοποιίας στην ενδοχώρα του δήμου”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.