Στο Δημαρχείο Χανίων, ο Πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, Per Fabricius Andersen

Ημερομηνία:

Το Δημαρχείο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα ο Πρέσβης της Δανίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, Per Fabricius Andersen, όπου τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γιώργος Φραγκιαδάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης.
Τον Πρέσβη συνόδευε η επίτιμη πρόξενος της Νορβηγίας στα Χανιά, Συρματένια Παρασχάκη.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις μεταξύ των δύο λαών και κυρίως στην τουριστική κίνηση που δέχονται τα Χανιά, από σκανδιναβικές χώρες.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα πλούσια και ποικιλόμορφα φεστιβάλ που φιλοξενούν τα Χανιά, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού να απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στον Πρέσβη για το 3ο Φεστιβάλ Βιβλίου που θα διεξαχθεί στα Χανιά, από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου 2024.
Με το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιαννακάκης δώρισε στον Πρέσβη τον κατάλογο της έκθεσης: «Κωνσταντίνος Βολανάκης: Νόστος της θάλασσας, έργα από τη συλλογή του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Κλειστό την Τετάρτη το φαράγγι της...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Τετάρτη 23...

Δήμος Καντάνου-Σελίνου:Μνημόσυνο στη Μνήμη των Θυμάτων του...

Με αφορμή την συμπλήρωση 85 χρόνων από την ...

Κρήτη: Κλειστό την Τετάρτη το φαράγγι της...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Τετάρτη 23...

Δήμος Καντάνου-Σελίνου:Μνημόσυνο στη Μνήμη των Θυμάτων του...

Με αφορμή την συμπλήρωση 85 χρόνων από την ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη:Η ακαδημαϊκή κοινότητα συναντά την τουριστική αγορά και την τοπική κοινωνία στο διεθνές συνέδριο ICTF 2026 στο ΕΛΜΕΠΑ

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο φιλοξενεί στην πανεπιστημιούπολη στο Ηράκλειο,...