Δημήτρης Ανθούσης:Μία παρουσία που ξεχωρίζει

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΘΟΥΣΗΣ

Σοβαρή παρουσία που ξεχωρίζει. Φρέσκια ματιά, με γνώση κι εμπειρία πλέον, μετά από τέσσερα χρόνια, στη διάρκεια των οποίων όχι μόνο έκανε το «αγροτικό» του, αλλά κατάφερε να αναδειχθεί ως η σταθερή αντιπολιτευτική φωνή εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά, με την ανάδειξη προβλημάτων, την κατάθεση προτάσεων, αλλά και την υπερψήφιση θεμάτων όταν προφανώς έκρινε ότι αυτό επιβάλει το συμφέρον των δημοτών.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ανθούση, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» και υποψήφιο δήμαρχο, ο οποίος με αφοπλιστική ειλικρίνεια, καθώς ουδέποτε επιχείρησε να φορέσει «απολιτίκ»… μανδύα, και επιπλέον προσόντα τη διαρκή αυτοβελτίωση, τη συνέπεια και τη σταθερή παρουσία των προηγούμενων τεσσάρων ετών, έχει καταφέρει την ουσιαστική διεύρυνση των δυνάμεων που εμπλουτίζουν, πλέον, το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Είναι ένας συνδυασμός με 53 νέες υποψηφιότητες, στον οποίο συμμετέχουν αρκετοί νέοι άνθρωποι -οι 52 από τους 131 είναι ηλικίας κάτω των 45 ετών- από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες, τους οποίους φαίνεται ότι συνδέει ένας μεγάλος κοινός στόχος: να αλλάξει ρότα ο Δήμος Πλατανιά, να αλλάξει ο τρόπος που λειτουργεί, να αλλάξουν οι προτεραιότητες.

Ουδείς μπορεί να προδικάσει ένα εκλογικό αποτέλεσμα, ειδικά σε ένα Δήμο με τα χαρακτηριστικά του Δήμου Πλατανιά (3 υποψήφιοι) και με τις ιδιαιτερότητες αυτού του εκλογικού νόμου (εκλογή από την πρώτη Κυριακή με 43%, μεγάλος αριθμός υποψηφίων, όχι αυτόνομη κάθοδος των υποψήφιων τοπικών συμβούλων κ.ά.).

Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν καλά πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά, παρακολουθώντας τις συνθέσεις των ψηφοδελτίων, αλλά και την προεκλογική δραστηριότητα των επικεφαλής των συνδυασμών, εκτιμούν ότι η υποψηφιότητα Ανθούση ενδέχεται να αποτελέσει την έκπληξη των δημοτικών εκλογών

Τα σχόλια είναι κλειστά.