Δημοψήφισμα ζητούν Ξαρχάκος, Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, για την συμφωνία των Πρεσπών!

Δημοψήφισμα ζητούν Ξαρχάκος, Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, για την συμφωνία των Πρεσπών! Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών ζητούν …..

Δημοψήφισμα για την Συμφωνία των Πρεσπών ζητούν πολλοί καλλιτέχνες, με την Αφροδίτη Μάνου να έχει… βγει μπροστά και να ενημερώνει σχετικά.

Η γνωστή ερμηνεύτρια και στιχουργός Αφροδίτη Μάνου, ενημερώνει συνεχώς μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook ποιοι γνωστοί καλλιτέχνες ζητούν τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως αναφέρει η γνωστή στιχουργός στα μέσα, στα ονόματα που υπογράφουν για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό περιλαμβάνονται ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο ηθοποιός Τάσος Λιγνάδης, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή, ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, ο σεναριογράφος και ηθοποιός Μιχάλης Ρέππας, ο τραγουδιστής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας και άλλοι.

Όλα ξεκίνησαν με αυτή την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2273361259609160&id=100008059247161

Σε άλλη ανάρτησή της, η Αφροδίτη Μάνου καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν στο συλλαλητήριο της Κυριακής, στο Σύνταγμα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.