Δήμος Αγίου Νικολάου : Προχωράμε μπροστά για την ανάδειξη του πολιτισμού μας. Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2024

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης επισκέφθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 την Πλάκα απέναντι από το νησί της Σπιναλόγκας, όπου θα πραγματοποιηθεί απόψε (28/9) η προγραμματισμένη εκδήλωση «Boat music festival» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
Σε μήνυμα του ανέφερε:
«Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με θέα στην όμορφη Σπιναλόγκα. Το μνημείο που επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο.
Ο Δήμος μας – σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες – εκτός από την μέριμνα για τον φωτισμό της για την φετινή χρονιά, προχωράει – μετά και την πόντιση υπόγειου καλωδίου που έχει γίνει – στην ολοκλήρωση του έργου ηλεκτροδότησής της, έτσι ώστε το θαυμάσιο και μοναδικό αυτό μνημείο να ηλεκτροδοτηθεί χωρίς γεννήτρια.
Θα ακολουθήσει έργο υδροδότησης και βιολογικού καθαρισμού.
Όλα αυτά εκτός ότι θα προσθέσουν σε επίπεδο υποστηρικτικής υποδομής, θα συμβάλλουν στην ευγενική προσπάθεια του τόπου να συμπεριληφθεί η Σπιναλόγκα στα προστατευόμενα μνημεία της Ουνέσκο, όπως αξίζει στην διαχρονική ιστορία της.
Για τα έργα αυτά θυμίζουμε ότι διαθέτουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.
Προχωράμε μπροστά για την ανάδειξη του πολιτισμού μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άγιος Νικόλαος:Η Νεάπολη υποδέχεται την Κυριακή 23...

Η Νεάπολη υποδέχεται την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 το...

Η Μάσα και ο Αρκούδος Μια μεγάλη...

Η επίσημη παιδική θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο...

Άγιος Νικόλαος:Η Νεάπολη υποδέχεται την Κυριακή 23...

Η Νεάπολη υποδέχεται την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 το...

Η Μάσα και ο Αρκούδος Μια μεγάλη...

Η επίσημη παιδική θεατρική παράσταση «Η Μάσα και ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ορκωμοσία 2 νέων υπαλλήλων στην Περιφέρεια Κρήτης

Δύο νέους υπαλλήλους, οι οποίοι θα υπηρετήσουν σε υπηρεσίες...

Παρουσιάστηκε επίσημα το στρατηγικό σχέδιο «Χερσόνησος 2030»

Το στρατηγικό σχέδιο του Δήμου Χερσονήσου «Χερσόνησος 2030», για...