Δήμος Αγίου Νικολάου : Προχωράμε μπροστά για την ανάδειξη του πολιτισμού μας. Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού 2024

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης επισκέφθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 την Πλάκα απέναντι από το νησί της Σπιναλόγκας, όπου θα πραγματοποιηθεί απόψε (28/9) η προγραμματισμένη εκδήλωση «Boat music festival» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
Σε μήνυμα του ανέφερε:
«Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με θέα στην όμορφη Σπιναλόγκα. Το μνημείο που επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο.
Ο Δήμος μας – σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες – εκτός από την μέριμνα για τον φωτισμό της για την φετινή χρονιά, προχωράει – μετά και την πόντιση υπόγειου καλωδίου που έχει γίνει – στην ολοκλήρωση του έργου ηλεκτροδότησής της, έτσι ώστε το θαυμάσιο και μοναδικό αυτό μνημείο να ηλεκτροδοτηθεί χωρίς γεννήτρια.
Θα ακολουθήσει έργο υδροδότησης και βιολογικού καθαρισμού.
Όλα αυτά εκτός ότι θα προσθέσουν σε επίπεδο υποστηρικτικής υποδομής, θα συμβάλλουν στην ευγενική προσπάθεια του τόπου να συμπεριληφθεί η Σπιναλόγκα στα προστατευόμενα μνημεία της Ουνέσκο, όπως αξίζει στην διαχρονική ιστορία της.
Για τα έργα αυτά θυμίζουμε ότι διαθέτουμε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών και το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”.
Προχωράμε μπροστά για την ανάδειξη του πολιτισμού μας».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Αγίου Νικολάου της...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ...

Λασίθι:Με την Καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει...

Κορυφώνονται σήμερα (22/2) οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Αγίου...

Γυναίκες της Ομάδας Γυναικών Αγίου Νικολάου της...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ...

Λασίθι:Με την Καρναβαλική παρέλαση που θα ξεκινήσει...

Κορυφώνονται σήμερα (22/2) οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Αγίου...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έφτασε στη Σούδα το αεροπλανοφόρο Gerald Ford καθ’ οδόν προς Μέση Ανατολή

Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες...

30ετές Μνημόσυνο Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Θεοδώρου (Τζεδάκη)

21 Φεβρουαρίου 2026 Το πρωί του Σαββάτου της Τυρινής, 21ης...

Λαγάνα – γίγας 70 κιλών στα Χανιά: Ξεπερνά τα 4 μέτρα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η λαγάνα έχει...