Δήμος Αμαρίου: Ανοιχτή διαβούλευση για την αξιοποίηση του κτήματος Πάνακρον

Ημερομηνία:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανοιχτής ηλεκτρονικής διαβούλευσης που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρίου, για την αξιοποίηση του ακινήτου και των εγκαταστάσεων του κτήματος Πάνακρον στη Σχολή Ασωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι, το ακίνητο παραχωρήθηκε, πρόσφατα, με σκοπό την εξυπηρέτηση κοινωφελών αναγκών, αποκλειστικά στον Δήμο Αμαρίου, για 25 + 10 χρόνια, μετά από σχετική διαδικασία που ξεκίνησε το 2020 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανού.

Σύμφωνα με τον Δήμο Αμαρίου, η διαβούλευση ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2025 και θα διαρκέσει έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2025. Στόχος της είναι η συλλογή προτάσεων, ιδεών και απόψεων από πολίτες, τοπικούς φορείς και κάθε ενδιαφερόμενο, με την προϋπόθεση ότι αυτές οι προτάσεις συμμορφώνονται με τους όρους που καθορίζονται στην απόφαση παραχώρησης.

Με δήλωση του, ο κ. Μουρτζανός καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία, υποβάλλοντας τις προτάσεις τους μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που βρίσκεται στο site του Δήμου Αμαρίου amari.gr.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, η ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας κρίνεται καθοριστική για τη διαμόρφωση ενός σχεδίου αξιοποίησης που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες της περιοχής.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να συμμετάσχετε στη διαβούλευση, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://shorturl.at/ep8Xe

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Grimaldi: Νέες επενδύσεις στην Ηγουμενίτσα και το...

Στην περαιτέρω αναβάθμιση των δύο βασικών λιμενικών του επενδύσεων...

Χανιά:Συλλυπητήρια δήλωση από τον Λευτέρη Κοπάση για...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΒΛΑΝΤΑ Με...

Grimaldi: Νέες επενδύσεις στην Ηγουμενίτσα και το...

Στην περαιτέρω αναβάθμιση των δύο βασικών λιμενικών του επενδύσεων...

Χανιά:Συλλυπητήρια δήλωση από τον Λευτέρη Κοπάση για...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΣΗΦΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΒΛΑΝΤΑ Με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκρηξη στην Πλάκα: Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή – Συνεχίζονται οι έρευνες για 5 αγνοούμενους

Αγωνία για τους αγνοούμενους στα συντρίμμια του κτιρίου, με...

Οικογένεια Βανταράκη: «Πράσινο φως» με όρους για νέο 5άστερο 499 κλινών στη Γεωργιούπολη

Ο φορέας υλοποίησης της επένδυσης ανήκει στην Οικογένεια Βανταράκη,...

Grimaldi: Νέες επενδύσεις στην Ηγουμενίτσα και το Ηράκλειο

Στην περαιτέρω αναβάθμιση των δύο βασικών λιμενικών του επενδύσεων...

Εορτολόγιο 26 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...