Δήμος Αμαρίου: Ανοιχτή διαβούλευση για την αξιοποίηση του κτήματος Πάνακρον

Ημερομηνία:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανοιχτής ηλεκτρονικής διαβούλευσης που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρίου, για την αξιοποίηση του ακινήτου και των εγκαταστάσεων του κτήματος Πάνακρον στη Σχολή Ασωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι, το ακίνητο παραχωρήθηκε, πρόσφατα, με σκοπό την εξυπηρέτηση κοινωφελών αναγκών, αποκλειστικά στον Δήμο Αμαρίου, για 25 + 10 χρόνια, μετά από σχετική διαδικασία που ξεκίνησε το 2020 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανού.

Σύμφωνα με τον Δήμο Αμαρίου, η διαβούλευση ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2025 και θα διαρκέσει έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2025. Στόχος της είναι η συλλογή προτάσεων, ιδεών και απόψεων από πολίτες, τοπικούς φορείς και κάθε ενδιαφερόμενο, με την προϋπόθεση ότι αυτές οι προτάσεις συμμορφώνονται με τους όρους που καθορίζονται στην απόφαση παραχώρησης.

Με δήλωση του, ο κ. Μουρτζανός καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία, υποβάλλοντας τις προτάσεις τους μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που βρίσκεται στο site του Δήμου Αμαρίου amari.gr.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, η ενεργή συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας κρίνεται καθοριστική για τη διαμόρφωση ενός σχεδίου αξιοποίησης που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες και προτεραιότητες της περιοχής.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να συμμετάσχετε στη διαβούλευση, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://shorturl.at/ep8Xe

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα»...

Κώστας Λαγουβάρδος: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το...

Στο Ηράκλειο η παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» για...

Τη θεατρική παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» με τη Δώρα Χρυσικού,...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα»...

Κώστας Λαγουβάρδος: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το...

Στο Ηράκλειο η παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» για...

Τη θεατρική παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου» με τη Δώρα Χρυσικού,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γήρανση του εγκεφάλου: Οι «χρυσές» καθημερινές συνήθειες για να την καθυστερήσουμε

Τι προτείνει νευρολόγος για τη διατήρηση της υγείας του...

Πολυφαινόλες ελαιολάδου και ύπνος: Τι δείχνουν έρευνες

Μελετώνται για την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση τους, δηλαδή...

Χειραποσκευές στην ΕΕ: Τι αλλάζει από το 2027 – Τι θα είναι δωρεάν και τι θα πληρώνουμε

Νέοι κανόνες για τα αεροπορικά εισιτήρια και τις αποσκευές...

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Τα δύσκολα αρχίζουν τώρα» – Νύχτα αγωνίας για το νησί

Κώστας Λαγουβάρδος: Από το βράδυ της Παρασκευής έως το...