Δήμος Αμαρίου:Χρηματοδότηση 150.000 € από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη λειψυδρία

Ημερομηνία:

Στην επιχορήγηση ύψους 150.000 € για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας στο Δήμο Αμαρίου, προχώρησε με απόφασή του ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Στέλιος Πέτσας.

Η χρηματοδότηση, η οποία έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης του Δημάρχου Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανού στην Αθήνα και την κατάθεση σχετικού αιτήματος προς τον αρμόδιο Υπουργό, αναμένεται να συμβάλει στην υλοποίηση σημαντικών και αναγκαίων παρεμβάσεων οι οποίες θα ενισχύσουν συνολικά τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου Αμαρίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Αμαρίου ανέφερε τα εξής: «Η χρηματοδότηση αυτή για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε άμεσα σε σημαντικές παρεμβάσεις ενισχύοντας τις υποδομές ύδρευσης του Δήμου μας με στόχο τη διασφάλιση υψηλής επάρκειας ποιοτικού πόσιμου νερού. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας, όσο και τον Βουλευτή Ρεθύμνου κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη για τη διαχρονική στήριξή του σε κάθε μας προσπάθεια».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση στο Ρέθυμνο των μελών του δικτύου...

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο η συνάντηση...

Επικήδειος χαιρετισμός Δημάρχου Ρεθύμνης κ....

Αποχαιρετούμε σήμερα έναν συμπολίτη μας που άφησε το δικό...

Συνάντηση στο Ρέθυμνο των μελών του δικτύου...

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο η συνάντηση...

Επικήδειος χαιρετισμός Δημάρχου Ρεθύμνης κ....

Αποχαιρετούμε σήμερα έναν συμπολίτη μας που άφησε το δικό...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάσχα: Κατανυκτική και συγκινητική η Τελετή Αποκαθήλωσης σε Ελλάδα και Ιεροσόλυμα

Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών,...

Χανιά: Προφυλακιστέος ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτριά του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα,...

Ελαιόλαδο: Άνοδος 11% στις εξαγωγές εκτός ΕΕ – Νέες ισορροπίες στην παγκόσμια αγορά

Πού αποδίδεται η αύξηση της ζήτησης για ελαιόλαδο από...