Δήμος Αμαρίου:Ενημέρωση σχετικά με την αποστολή αιτημάτων διορθώσεων στο πλαίσιο των προτεινόμενων αναγκαστικών απαλλοτριώσεων του Φράγματος Πλατύ

Ημερομηνία:

Σε συνέχεια αποστολής εγγράφου της Προϊσταμένης Διεύθυνσης Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής (Δ25) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι τα αιτήματα διόρθωσης κτηματολογικών πινάκων της προτεινόμενης απαλλοτρίωσης του Φράγματος Πλατύ και τα αιτήματα εξαγοράς από το Δημόσιο, θα απευθύνονται απευθείας στην αρμόδια Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων (Δ19) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, με κοινοποίηση στη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής (Δ25) (του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών).

Για όσους αποστείλουν τα αιτήματα ηλεκτρονικά μέσω email, αυτά αντίστοιχα είναι:
daee@ggde.gr, για τη Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων (Δ19), στην οποία γίνεται και η απευθείας αποστολή, όπως αναφέρθηκε ανωτέρω.
d12@ggde.gr, για τη Διεύθυνση Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής (Δ25), στην οποία γίνεται η κοινοποίηση.

Αναφέρουμε και επισημαίνουμε ότι για όσους έχουν κάνει ήδη αιτήματα διόρθωσης, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν δοθεί, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, δεν απαιτείται νέα ενέργεια και τα αιτήματά τους έχουν ληφθεί κανονικά υπόψη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ρεθύμνης:Συνεδρίαση Κοινής Επιτροπής Προγραμματικής Σύμβασης Παλιάς...

Υπό την προεδρεία του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ....

Με επιτυχία στο Ρέθυμνο η εκπαιδευτική δράση...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση του Προγράμματος...

Δήμος Ρεθύμνης:Συνεδρίαση Κοινής Επιτροπής Προγραμματικής Σύμβασης Παλιάς...

Υπό την προεδρεία του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ....

Με επιτυχία στο Ρέθυμνο η εκπαιδευτική δράση...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση του Προγράμματος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΟΚ: Καμία σκέψη αναβολής για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Άρη

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ...

Μαρισύνη Στρατάκη: Το “χρυσό” κορίτσι από το Αρκαλοχώρι κατέρριψε Πανελλήνιο ρεκόρ 16 ετών

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου. Νέο πανελλήνιο...