Δήμος Αμαρίου:Υπογραφή σύμβασης 230.000 € για αποκατάσταση δημοτικής οδοποιίας σε Πατσό, Παντάνασσα, Φουρφουρά και Νίθαυρη

Ημερομηνία:

Στην υπογραφή σύμβαση έργου που αφορά την αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών στο δημοτικό οδικό δίκτυο σε τέσσερις Κοινότητες του Δήμου Αμαρίου, προέβη, παρουσία του αναδόχου, ο Δήμαρχος Αμαρίου κ. Παντελής Μουρτζανός.

Συγκεκριμένα, το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών δημοτικής οδοποιίας Δήμου Αμαρίου από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019, Υποέργο: Αποκατάσταση ζημιών στις Κοινότητες Πατσού, Παντάνασσας, Φουρφουρά και Νίθαυρης», συνολικού προϋπολογισμού 230.000 €, χρηματοδοτείται από τον ΚΑ 2019ΕΠ80200012 της ΣΑΕΠ802 της Περιφέρειας Κρήτης και αφορά σημαντικές παρεμβάσεις και εργασίες αποκατάστασης ζημιών και καταστροφών οι οποίες προκλήθηκαν κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2019 στο δημοτικό οδικό δίκτυο στις Κοινότητες Πατσού, Παντάνασσας, Φουρφουρά και Νίθαυρης.

Στο πλαίσιο υπογραφής της σύμβασης ο Δήμαρχος Αμαρίου, κ. Παντελής Μουρτζανός, δήλωσε τα εξής:
«Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και εκτελούμε τα απαραίτητα τεχνικά έργα σε όλους τους οικισμούς του Δήμου τα οποία συμβάλουν στη βελτίωση της προσβασιμότητας του υφιστάμενου δημοτικού δικτύου το οποίο έχει υποστεί φθορές από τις συνεχόμενες Θεομηνίες των περασμένων ετών. Με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης ζημιών στις Κοινότητες Πατσού, Παντάνασσας, Φουρφουρά και Νίθαυρης».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλός καρπός αγάπης και προσφοράς της Ιεράς...

Με την ευλογία και την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...

Εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο για την Ημέρα Εθνικής...

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής διοργανώνονται από την Περιφερειακή...

Διπλός καρπός αγάπης και προσφοράς της Ιεράς...

Με την ευλογία και την καθοδήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...

Εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο για την Ημέρα Εθνικής...

Εκδηλώσεις μνήμης και τιμής διοργανώνονται από την Περιφερειακή...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στεγαστική κρίση: Στο πατρικό μέχρι τα 31 οι νέοι στην Ελλάδα

Η δεύτερη υψηλότερη ηλικία στην ΕΕ, σύμφωνα με τη...

ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο τα αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα

Εντατικοί έλεγχοι για οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα με...

Πώς βοηθάμε το παιδί στη μελέτη χωρίς να αναλαμβάνουμε εμείς τα μαθήματά του

Η επιθυμία αυτή είναι καλοδεχούμενη, όμως υπάρχει μία λεπτή...

Προσωπικός Βοηθός: Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σε λειτουργία τίθεται η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Προσωπικός...