Δήμος Χανίων:«Ανοιχτό» στο κοινό, το Φρούριο Κουλέ στην Απτέρα μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη

Ημερομηνία:

Με μια εντυπωσιακή συναυλία υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου «άνοιξε» στο κοινό το φρούριο Κουλέ στην Απτέρα, στη Δημοτική Ενότητα Σούδας, δίνοντας το έναυσμα για την επισκεψιμότητα του μνημείου σε καθημερινή βάση.
Για πρώτη φορά οι εσωτερικοί χώροι αλλά και οι χώροι περιμετρικά του Φρουρίου Κουλέ θα είναι επισκέψιμοι και ανοιχτοί στο κοινό, αφού τα τελευταία δυο χρόνια με ευθύνη των συνεργείων του Δήμου Χανίων, το Φρούριο έχει αποκατασταθεί και βασικές λειτουργίες του, έχουν τεθεί σε λειτουργία.
Στον χώρο θα βρίσκεται αυτόματος πωλητής με βασικά είδη, όπως νερό ενώ οι χώροι υγιεινής θα προσβάσιμοι για όλους, αφού υπάρχει και WC ΑμεΑ αλλά και ράμπα διέλευσης.
Έτσι, καθημερινά, εκτός Τρίτης, το Φρούριο θα είναι επισκέψιμο από τις 10:00 – 14:00, σε συνεργασία με τον νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Άπτερα» ενώ σύντομα ο χώρος φιλοδοξεί να αποτελέσει και σημείο πολιτισμού και τέχνης, με εκθέσεις και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εγκαίνια Δωματίου Ολιγόωρης Φιλοξενίας Ανηλίκων στη Διεύθυνση...

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Διεθνή Ημέρα για...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με όπλα

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων...

Εγκαίνια Δωματίου Ολιγόωρης Φιλοξενίας Ανηλίκων στη Διεύθυνση...

Στο πλαίσιο των δράσεων για την Διεθνή Ημέρα για...

Χανιά:Σύλληψη ατόμου με όπλα

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέσσερα χρόνια παράταση για τον Ξενώνα Γυναικών Ηρακλείου – Στήριξη 24/7 σε θύματα βίας!

Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών συνεχίζει για τέσσερα ακόμη χρόνια,...

Ένα λεξικό για όλη την Κρήτη: Το φιλόδοξο σχέδιο του Χριστόφορου Χαραλαμπάκη!

Ο ομότιμος καθηγητής Γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ αποκάλυψε το επόμενο...