Δήμος Χανίων:«Ανοιχτό» στο κοινό, το Φρούριο Κουλέ στην Απτέρα μέχρι και τα τέλη Οκτώβρη

Ημερομηνία:

Με μια εντυπωσιακή συναυλία υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου «άνοιξε» στο κοινό το φρούριο Κουλέ στην Απτέρα, στη Δημοτική Ενότητα Σούδας, δίνοντας το έναυσμα για την επισκεψιμότητα του μνημείου σε καθημερινή βάση.
Για πρώτη φορά οι εσωτερικοί χώροι αλλά και οι χώροι περιμετρικά του Φρουρίου Κουλέ θα είναι επισκέψιμοι και ανοιχτοί στο κοινό, αφού τα τελευταία δυο χρόνια με ευθύνη των συνεργείων του Δήμου Χανίων, το Φρούριο έχει αποκατασταθεί και βασικές λειτουργίες του, έχουν τεθεί σε λειτουργία.
Στον χώρο θα βρίσκεται αυτόματος πωλητής με βασικά είδη, όπως νερό ενώ οι χώροι υγιεινής θα προσβάσιμοι για όλους, αφού υπάρχει και WC ΑμεΑ αλλά και ράμπα διέλευσης.
Έτσι, καθημερινά, εκτός Τρίτης, το Φρούριο θα είναι επισκέψιμο από τις 10:00 – 14:00, σε συνεργασία με τον νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο «Τα Άπτερα» ενώ σύντομα ο χώρος φιλοδοξεί να αποτελέσει και σημείο πολιτισμού και τέχνης, με εκθέσεις και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Eurovision: Ο Καναδάς θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού από το 2027

Ο Καναδάς θα είναι πλήρες μέλρος της EBU με...

Μια δικαίωση με πολλά μηνύματα

Η απόφαση ήταν κόλαφος, εκδόθηκε στις 23 Ιουνίου από...