Δήμος Χανίων : Έως και τις 2 Ιουλίου οι αιτήσεις-εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο Δήμος Χανίων, με μέριμνα από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεA και Ισότητας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού & Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων υλοποιούν και φέτος για 13η συνεχή χρονιά, τον θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου».

Όπως γνωστοποιήθηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, οι εγγραφές ξεκινούν από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, και ολοκληρώνονται την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024.

«Για 13η χρονιά έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε με την Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, προκειμένου να ενταχθούν στα φροντιστήρια της πόλης μας παιδιά, που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες» υπογράμμισε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη ενώ ευχαριστώντας την Ένωση Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης αλλά και την αρμόδια Δ/νση του Δήμου για τη συνεργασία τόνισε πως «Είμαστε εδώ γιατί η συνεργασία δυναμώνει την πόλη και με αυτόν τον τρόπο δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να νιώθουν ότι έχουν ίσες ευκαιρίες στην προσπάθεια τους για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Από την πλευρά του ο Γραμματέας της Ένωσης Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Νεκτάριος Καλφάκης τόνισε πως: «Η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Ν. Χανίων συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε κοινωνικά ευάλωτους μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας. Είναι συνεχής η ανιδιοτελής προσφορά μας εδώ και αρκετά χρόνια, με στόχο να υποστηριχθούν εκπαιδευτικά όλοι οι νέοι και οι νέες που έχουν στόχους και όνειρα».

Σχετικά με τις προσφερόμενες θέσεις, η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, Ελένη Κτενιαδάκη υπογράμμισε πως «οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Χανίων αφορούν μαθητές όλων των τάξεων του Γενικού Λυκείου. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεA και Ισότητας, Κυδωνίας 29, εργάσιμες μέρες και ώρες αλλά και στο τηλέφωνο της Υπηρεσίας 2821341691, 694 και 697».

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η σχετική αίτηση είναι διαθέσιμα στον σύνδεσμο: https://www.chania.gr/eksypiretisi/koinonikes-domes/koinwniko-frontistirio.html

Τα σχόλια είναι κλειστά.