Δήμος Χερσονήσου:Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες ήρωες της Κύπρου

Ημερομηνία:

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες ήρωες της Κύπρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το καλοκαίρι του 1974 και την τουρκική εισβολή, υλοποιεί ο Δήμος Χερσονήσου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα, στο αλσύλλιο του Δημαρχείου Χερσονήσου στις Γούρνες. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για την κατεχόμενη Αμμόχωστο “Varosha International Initiative” και κύρια ομιλία από τον Αντιστράτηγο ε.α., τ. Αρχηγό Εθνικής Φρουράς Κυπριακής Δημοκρατίας κι Επίτιμο Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EUOHQ κ. Δημόκριτο Ζερβάκη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Χερσονήσου και η Χορωδία Μαλίων, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Αντωνακάκη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Χερσονήσου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανώπολης, του Πολιτιστικού Κέντρου Κοκκίνη Χάνι και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουρνών Πεδιάδος «Η πρόοδος».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης...

Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης και κρατικής αρωγής για...

Δήμος Ηρακλείου:Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας...

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους πολίτες ότι, με απόφαση...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης...

Ενημέρωση για τις διαδικασίες αποκατάστασης και κρατικής αρωγής για...

Δήμος Ηρακλείου:Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας...

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους πολίτες ότι, με απόφαση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Υπόθεση Βαλυράκη: Σήμερα η ετυμηγορία για τους δύο κατηγορούμενους ψαράδες

Σχεδόν έξι χρόνια μετά την απώλεια του εμβληματικού στελέχους...

Ανδρέας Κουκλινός :Σχετικά με εκκίνηση Β’ Φάσης έργου Δίκτυα Άρδευσης Αποκόρωνα

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε ότι μπαίνει σε νέα τροχιά...

Χάρης Παπαδάκης : Τα λιμάνια του Αποκόρωνα χρειάζονται λύσεις. Όχι άλλη μια θεσμική διαμάχη χωρίς αποτέλεσμα.

ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ...