Δήμος Χερσονήσου:Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες ήρωες της Κύπρου

Ημερομηνία:

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες ήρωες της Κύπρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το καλοκαίρι του 1974 και την τουρκική εισβολή, υλοποιεί ο Δήμος Χερσονήσου.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα, στο αλσύλλιο του Δημαρχείου Χερσονήσου στις Γούρνες. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ για την κατεχόμενη Αμμόχωστο “Varosha International Initiative” και κύρια ομιλία από τον Αντιστράτηγο ε.α., τ. Αρχηγό Εθνικής Φρουράς Κυπριακής Δημοκρατίας κι Επίτιμο Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EUOHQ κ. Δημόκριτο Ζερβάκη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Δημοτική Χορωδία του Δήμου Χερσονήσου και η Χορωδία Μαλίων, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Αντωνακάκη. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Χερσονήσου, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανώπολης, του Πολιτιστικού Κέντρου Κοκκίνη Χάνι και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουρνών Πεδιάδος «Η πρόοδος».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...

Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ηςΟκτωβρίου...

Με την δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Εθνικής...

Ηράκλειο:Το Μαλεβιζί τίμησε την Εθνική Επέτειο της...

Μεν. Μποκέας : «Η ελευθερία δεν χαρίστηκε ποτέ. Κερδήθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...