Δήμος Χερσονήσου:Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Ημερομηνία:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) με τη συμμετοχή ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων των Πολιτιστικών Συλλόγων/Φορέων του Δήμου Χερσονήσου: Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμιών «Παναγία η Γκουβερνιώτισσα», Επιμορφωτικός Σύλλογος Γυναικών «Βριτόμαρτις», Μ.Κ.Ο. Γυναικών «Ίριδα» και Σύλλογος Γυναικών Μαλίων «Εστία», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου.

Για τέσσερις (4) ημέρες οι συνδημότες μας παρακολούθησαν ομιλίες, προβολές ψηφιακού υλικού σχετικά με τη δράση και το έργο των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων, καθώς και θεατρικά δρώμενα.

Την έναρξη των εκδηλώσεων τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος.

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), Γιάννης Μηλάκης, συνεχάρη και ευχαρίστησε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους/Φορείς που παρουσίασαν τη δουλειά τους και αναφέρθηκε στην ανάγκη καθιέρωσης ενός ετήσιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θεατρικών Ομάδων στον Δήμο Χερσονήσου, όπου θα προβάλλεται το έργο τους.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 21χρονη που εντοπίστηκε με...

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία...

Ηράκλειο:Διαδραστικό θεατρικό αναλόγιο παιδικής λογοτεχνίας στη Δημοτική...

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Χερσονήσου «Μενέλαος Παρλαμάς», στον ανακαινισμένο...

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 21χρονη που εντοπίστηκε με...

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία...

Ηράκλειο:Διαδραστικό θεατρικό αναλόγιο παιδικής λογοτεχνίας στη Δημοτική...

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Χερσονήσου «Μενέλαος Παρλαμάς», στον ανακαινισμένο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τη φορολογητέα δωρεά επί μεταφοράς χρημάτων

Η αρχική δωρεά φορολογείται πάντοτε, εφόσον υποβληθεί δήλωση φόρου...

Ο Ολυμπος στην κορυφή της UNESCO

Αναγνωρίζεται από την Επιτροπή Παγκόσμιας Κληρονομιάς ως ένα από...