Δήμος Χερσονήσου:Συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Νομού Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ».

Ημερομηνία:

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Ζαχαρία Δοξαστάκη είχαν σήμερα στο Δημαρχείο στις Γούρνες ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου, «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», Γιώργος Χριστοδουλάκης, η γενική γραμματέας Στέλλα Τσακονίκου – Βλαστού και το μέλος του Συλλόγου – διευθυντής του Μουσείου «Λυχνοστάτης», Γιάννης Μαρκάκης.
Μετά από τις καθιερωμένες ευχές στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου και η αναγκαιότητα βελτίωσης συνολικά της εμπειρίας διαμονής των επισκεπτών, ώστε συνακόλουθα να αυξηθεί και η ανταγωνιστικότητα των καταλυμάτων.
Ο κ. Δοξαστάκης δεσμεύτηκε για στενή συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι η νέα δημοτική αρχή έχει έτοιμο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης του παράκτιου χώρου, το οποίο όπως ανέφερε, είναι επιβεβλημένο προκειμένου να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος της ενίσχυσης της οικονομίας της περιοχής. Δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, ενώ τόνισε ότι για τον ίδιο αποτελεί προσωπικό στοίχημα να αφήσει μια σημαντική παρακαταθήκη στον τόπο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα...

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Ηράκλειο: Δύο διαλυμένες οικογένειες και τρία ορφανά...

Σε ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης και σιωπηλής οδύνης τελέστηκε το...

Έτσι θα γίνει το Πανάνειο που θα...

Έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από το Υπουργείο...

Ηράκλειο: Δύο διαλυμένες οικογένειες και τρία ορφανά...

Σε ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης και σιωπηλής οδύνης τελέστηκε το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανήλικη απείλησε με σουγιά τους συμμαθητές της και συνελήφθη

Μαζί με την ανήλικη συνελήφθη και η μητέρα της. Ακόμη...

Η Greenpeace προειδοποιεί: 40 χρόνια μετά το ατύχημα του Τσερνόμπιλ, η πυρηνική ενέργεια είναι το ίδιο επικίνδυνη

Η ραδιενεργός μόλυνση επηρέασε εκτεταμένες περιοχές συνολικής έκτασης περίπου...