Δήμος Γόρτυνας:Αναδιανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Τετάρτη 14/12/2022, ώρα 08:30 μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, θα διενεργηθεί αναδιανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Συγκεκριμένα, θα αναδιανεμηθούν είδη παντοπωλείου.

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο αναδιανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ηρακλείου στο 2nd Greek...

Στο επίκεντρο η σύνδεση του τουρισμού με τη βιώσιμη...

Δήμος Ηρακλείου: Ανακάλεσε τρεις άδειες εκσκαφής για...

Λόγω της μη τήρησης της Κανονιστικής Πράξης του Δήμου...

Ο Δήμος Ηρακλείου στο 2nd Greek...

Στο επίκεντρο η σύνδεση του τουρισμού με τη βιώσιμη...

Δήμος Ηρακλείου: Ανακάλεσε τρεις άδειες εκσκαφής για...

Λόγω της μη τήρησης της Κανονιστικής Πράξης του Δήμου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλου

Τις τελευταίες εβδομάδες εξελίχθηκε μια δημόσια συζήτηση γύρω από...

Γιατί χτυπούσαν κατσαρόλες την 25η Μαρτίου; Το σχεδόν ξεχασμένο ελληνικό έθιμο

Γιατί χτυπούσαν κατσαρόλες και κουδούνια την 25η Μαρτίου; Το...

Ο Δήμος Ηρακλείου στο 2nd Greek Water Summit

Στο επίκεντρο η σύνδεση του τουρισμού με τη βιώσιμη...