Δήμος Γόρτυνας:Αναδιανομή προϊόντων σε δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Γόρτυνας ενημερώνει τους ωφελούμενους ότι, την Παρασκευή 26/2/2021, ώρα 09:30 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων θα διενεργηθεί αναδιανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Συγκεκριμένα, θα αναδιανεμηθούν οπωροκηπευτικά είδη (κρεμμύδια, μήλα, πατάτες) και παξιμάδια.

Για την παραλαβή των προϊόντων, οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ τους.

Σημειώνεται ότι, κατά την αναδιανομή, θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν μπορεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο αναδιανομής, αλλά και προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός και να αποφευχθεί η μετακίνηση ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, κατόπιν εξουσιοδότησης.

Η εξουσιοδότηση θα φέρει βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής ή θα συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επίσημου εγγράφου, από το οποίο να προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του ωφελούμενου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Η μυρωδιά από το εφτάζυμο ταξιδεύει...

Η μυρωδιά από το εφτάζυμο δεν είναι απλώς η...

Ηράκλειο : Συνελήφθησαν τρία άτομα για...

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Ηράκλειο: Η μυρωδιά από το εφτάζυμο ταξιδεύει...

Η μυρωδιά από το εφτάζυμο δεν είναι απλώς η...

Ηράκλειο : Συνελήφθησαν τρία άτομα για...

Συνελήφθησαν -3- ημεδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λασίθι:Σύλληψη δύο ανηλίκων για πρόκληση σωματικών βλαβών

Σύλληψη -2- ανήλικοι αλλοδαποί για πρόκληση σωματικών βλαβών Συνελήφθησαν...

Ρέθυμνο:Συνελήφθησαν δύο άτομα για ληστεία

Συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί για ληστεία στο Ρέθυμνο Συνελήφθησαν προχθές (22.08.2026)...

Τουρισμός: Ποιοι ξόδεψαν τα περισσότερα στην Ελλάδα

Ο τουρισμός για το α’ εξάμηνο έφερε αυξημένες εισπράξεις...