Δήμος Γόρτυνας:Απορρίφθηκαν όλες οι καταγγελίες μελών της αντιπολίτευσης εις βάρος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Δεσδενάκη

Ημερομηνία:

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης διερεύνησε και απέρριψε ως αβάσιμες όλες τις καταγγελίες που είχαν υποβάλει δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εις βάρος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, Θανάση Δεσδενάκη. Επιπλέον, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς μελών της αντιπολίτευσης, οι οποίοι είχαν αιτηθεί την ακύρωση της απόφασης πρόσληψης των υδρονομέων άρδευσης περιόδου 2023, επιβεβαιώνοντας ότι και σε αυτή την περίπτωση τηρήθηκαν (τόσο από την δημοτική αρχή, όσο και από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου) όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Δεσδενάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι σχετικές αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης αποδεικνύουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι, καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μου, κινήθηκα με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα, τηρώντας όλες τις ισχύουσες διατάξεις και κανονισμούς. Αυτό θα συνεχίσω να πράττω ως την τελευταία ημέρα της τρέχουσας θητείας μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και μετέπειτα, ως εκλεγμένο μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, προς όφελος του Δήμου μας και τιμώντας στο ακέραιο την εντολή και την εμπιστοσύνη των δημοτών. Εκείνοι που, όλο το προηγούμενο διάστημα, επιχείρησαν να σπείρουν τον διχασμό, με ψευδείς και ανυπόστατες καταγγελίες, ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Συνεχίζουμε την δουλειά μας, ενωμένοι και αποφασισμένοι να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 13 Μαΐου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Κρήτη:Συνεχώς διογκούμενο το πρόβλημα της έλλειψης εργαζομένων στον τουρισμό

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΜΙΣΘΟΙ...

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...