Δήμος Γόρτυνας:Τεστ στα παιδιά του νηπιαγωγείου της Αγίας Βαρβάρας μετά το κρούσμα κοροναϊού

Ημερομηνία:

Ενημέρωση από τον Δήμο Γόρτυνας

Μετά την επιβεβαίωση κρούσματος Covid-19 στο 1ο Νηπιαγωγείο Αγίας Βαρβάρας,, ο Δήμος Γόρτυνας και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολουθώντας τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, κατόπιν συνεννόησης με τον ΕΟΔΥ, όλα τα παιδιά που φοιτούν στο νηπιαγωγείο θα υποβληθούν σε μοριακά τεστ στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και τα δείγματα θα σταλούν για ανάλυση στο Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης, που είναι το πλέον αξιόπιστο εργαστήριο σε επίπεδο νησιού.

Σε συνθήκες πρωτόγνωρες για όλους μας, έχοντας, ωστόσο, στο πλευρό μας άξιους και καταρτισμένους επιστήμονες, ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, ας κλείσουμε τα αυτιά μας στην ανυπόστατη φημολογία και ας διαφυλάξουμε την ενότητα της κοινωνίας μας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει το ταξίδι του...

Εκδηλώσεις το Σάββατο 20/6 και σε Άγιο Γιάννη Χωστό,...

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει το ταξίδι του...

Εκδηλώσεις το Σάββατο 20/6 και σε Άγιο Γιάννη Χωστό,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σύγκρουση τρένων στη Βρετανία – Σκηνές πανικού και σοβαροί τραυματισμοί [βίντεο]

Πηγή σε νοσοκομείο ανέφερε στους Times ότι οι τραυματίες...

Χρέη στην εφορία: Τι σημαίνει η καταχώριση στα ειδικά βιβλία και γιατί δεν διαγράφονται

Ενα εκτεταμένο ξεκαθάρισμα στο χαρτοφυλάκιο των καθυστερημένων οφειλών υλοποιεί...