Δήμος Γόρτυνας:Υπογραφής σύμβασης για την βελτίωση της πρόσβασης και την συντήρηση της υδατοδεξαμενής της Ιεράς Μονής Κουδουμά

Ημερομηνία:

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες βελτίωσης της πρόσβασης και συντήρησης της υδατοδεξαμενής της Ιεράς Μονής Κουδουμά, καθώς ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας υπέγραψαν την σχετική σύμβαση, στο Δημαρχείο Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα.

Με την συντήρηση της υδατοδεξαμενής της Ιεράς Μονής Κουδουμά, η οποία έχει φθαρεί λόγω παλαιότητας, θα διασφαλιστεί η ομαλή υδροδότηση της μονής και η κάλυψη των αναγκών των μοναχών και επισκεπτών, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Επιπλέον, με την υλοποίηση παρεμβάσεων βελτίωσης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου, θα διασφαλιστεί η ομαλή πρόσβαση στην υδατοδεξαμενή και θα μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων.

«Σε πείσμα ορισμένων, που ήθελαν το αντίθετο, αξιοποιούμε μια σημαντική χρηματοδότηση, από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να δώσουμε λύση στο χρόνιο πρόβλημα της απώλειας σημαντικών ποσοτήτων νερού, λόγω εκτεταμένων διαρροών που δημιουργούσαν προβλήματα στην υδροδότηση της μονής, ιδιαιτέρως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη για την ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου μας και συνεχίζουμε, ως δημοτική αρχή, να στηρίζουμε με κάθε τρόπο το πολύπλευρο ποιμαντικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής Κουδουμά» τόνισε ο Δήμαρχος, Μιχάλης Κοκολάκης.

Στην διαδικασία υπογραφής της σύμβασης, παρόντες ήταν, επίσης, ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουδουμά, π. Μακάριος Σπυριδάκης και ο πρόεδρος της κοινότητας Στερνών, Νίκος Τσατσάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα παρέμβαση του Δημάρχου Ηρακλείου στο Συνέδριο...

Η τοποθέτηση του Αλέξη Καλοκαιρινού για θεσμικά και οικονομικά...

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου : «Σαν πρόκες...

Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και...

Νέα παρέμβαση του Δημάρχου Ηρακλείου στο Συνέδριο...

Η τοποθέτηση του Αλέξη Καλοκαιρινού για θεσμικά και οικονομικά...

Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου : «Σαν πρόκες...

Σάββατο 8 Νοεμβρίου, στις 21:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η σημασία του ολοκληρωμένου ελέγχου υγείας στα παιδιά που αθλούνται

Ο καθηγητής Παιδοκαρδιολογίας, Γ. Γερμανάκης, μιλά στην «Π» για...

Στην κορυφή της γαστρονομικής εμπειρίας ξανά η Κρήτη

Η διαδικτυακή φήμη της Ελλάδας και η αξιολόγηση της...

Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ ξένοι ιδιοκτήτες με «μαύρα» ενοίκια σε Κρήτη, Κυκλάδες, Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πολίτες ξένων χωρών εκμεταλλεύονται κατοικίες και εξοχικά στην Ελλάδα...

Στην Αθήνα ο Β. Ζελένσκι μέσα στον Νοέμβριο

Τα διπλωματικά επιτελεία των δύο χωρών βρίσκονται σε επικοινωνία...