Δήμος Ιεράπετρας: 38 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα

Ημερομηνία:

Το έργο περιλαμβάνει προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης, δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος και φόρτισης ποδηλάτου, ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών, ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) κ.α.

«Οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, δουλέψαμε, διεκδικήσαμε και φέρνουμε στην Ιεράπετρα τα δωρεάν ηλεκτρικά ποδήλατα.», δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

«Ο Δήμος μας θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών διευκολύνοντας τις μετακινήσεις τους, εισάγοντας ένα πιο υγιή τρόπο ζωής και προωθώντας τις «πράσινες» μετακινήσεις.

Επιπλέον, τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα περιορίσουν την κίνηση και το θόρυβο μέσα στην πόλη και θα συμβάλλουν στη συνολική προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Παράλληλα, θα αποτελέσουν ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και περιήγησης των τουριστών και θα κάνει πιο άμεση και εύκολη τη γνωριμία τους με την πόλη και τα τοπικά αξιοθέατα.

Προχωράμε με τις επόμενες απαιτούμενες ενέργειες ώστε σύντομα να μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τη χρήση των ποδηλάτων.»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεταναστευτικό: Ασφυκτικές οι ροές στην Ιεράπετρα

Περισσότερες από 1.100 αφίξεις στη περιοχή μέσα σε ένα...

Ο Άγιος Νικόλαος φιλοξενεί από τις 16...

Στο επίκεντρο της πανελλήνιας αγωνιστικής ιστιοπλοΐας θα βρεθεί ο...

Μεταναστευτικό: Ασφυκτικές οι ροές στην Ιεράπετρα

Περισσότερες από 1.100 αφίξεις στη περιοχή μέσα σε ένα...

Ο Άγιος Νικόλαος φιλοξενεί από τις 16...

Στο επίκεντρο της πανελλήνιας αγωνιστικής ιστιοπλοΐας θα βρεθεί ο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο: 17χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία σε ΓΕΛ – Πώς έγινε το ατύχημα

Ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία στο Ηράκλειο, ευτυχώς, νοσηλεύεται...

Πρωτοπορεί η Περιφέρεια Κρήτης με νέο ψηφιακό σύστημα Διαχείρισης Γεωργικών Μηχανημάτων

Ένα καινοτόμο ψηφιακό σύστημα, το οποίο αναπτύσσεται για τις...

Από το Βανκούβερ στην Ελλάδα: To success story της Carly Gianakas

Η ιστορία της Carly Gianakas, ιδρύτριας του Under The...