Δήμος Ιεράπετρας: 38 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα

Δήμος Ιεράπετρας: 38 κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα

Το έργο περιλαμβάνει προμήθεια κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης, δημιουργία δικτύου κοινόχρηστων θέσεων κλειδώματος και φόρτισης ποδηλάτου, ολοκληρωμένη πλατφόρμα απομακρυσμένης διαχείρισης συσκευών, ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές) κ.α.

«Οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, δουλέψαμε, διεκδικήσαμε και φέρνουμε στην Ιεράπετρα τα δωρεάν ηλεκτρικά ποδήλατα.», δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

«Ο Δήμος μας θα αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών διευκολύνοντας τις μετακινήσεις τους, εισάγοντας ένα πιο υγιή τρόπο ζωής και προωθώντας τις «πράσινες» μετακινήσεις.

Επιπλέον, τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα περιορίσουν την κίνηση και το θόρυβο μέσα στην πόλη και θα συμβάλλουν στη συνολική προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Παράλληλα, θα αποτελέσουν ένα εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και περιήγησης των τουριστών και θα κάνει πιο άμεση και εύκολη τη γνωριμία τους με την πόλη και τα τοπικά αξιοθέατα.

Προχωράμε με τις επόμενες απαιτούμενες ενέργειες ώστε σύντομα να μπορούν όλοι να επωφεληθούν από τη χρήση των ποδηλάτων.»

Τα σχόλια είναι κλειστά.