Δήμος Ηρακλείου : Ανακοίνωση σχετικά με την λειτουργία των οστεοφυλακίων του Νέου Κοιμητηρίου και του Κοιμητηρίου Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εξορθολογισμού και βελτιστοποίησης της λειτουργίας των οστεοφυλακίων του Νέου Κοιμητηρίου και του Κοιμητηρίου Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο πλαίσιο αυτό, το Τμήμα Δημοτικών Κοιμητηρίων Ηρακλείου καλεί τους οικείους συγγενείς θανόντων οι επιθυμούν να συνεχίσουν την χρήση των οστεοφυλακίων, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα προκειμένου να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες προηγούμενων ετών, μέχρι και το έτος 2023, μέσα σε διάστημα εξήντα (60) ημερών από τη δημοσίευση της στον ημερήσιο τύπο η οποία έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας των Κοιμητηρίων (Άρθρο 17 παρ.3, Α.Δ.Σ. 514/2003), εάν δεν καταβληθεί το τέλος μέσα σε ένα έτος από τον καθορισμένο χρόνο, τα οστά θα πρέπει να μεταφερθούν από την Υπηρεσία στο κοινό χωνευτήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία του Νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου Ηρακλείου, στα τηλέφωνα 2813409682, 2813409683, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...

«Αυτισμός: Ακολουθώντας τα βήματα στη διαδρομή του...

Ενδιαφέρουσα ημερίδα την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 09:30...

Ηράκλειο: Αύριο απολογείται ο 30χρονος για τον...

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάθεση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Επιδοτήσεις-μαμούθ έως 36.000 ευρώ για να «ανοίξουν» τα κλειστά σπίτια

Με στόχο να επιστρέψουν στην αγορά χιλιάδες αδρανή ακίνητα,...

Παχυσαρκία: Νέα ευρήματα ανατρέπουν δεκαετίες έρευνας

Τα ευρήματα ανοίγουν νέους δρόμους για την κατανόηση του...

«Ραβασάκια» της ΑΑΔΕ στους παραγωγούς – Επιστροφές σήμερα εκκρεμότητες για αύριο

Σαν να μην έφταναν οι χαμηλές τιμές, το αυξημένο...