Δήμος Ηρακλείου:Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση και αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία και Συρία

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Ηρακλείου ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.

Ειδικότερα, η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νεολαίας, Οργάνωσης και ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης σε συνεργασία με τις Πιστοποιημένες Εθελοντικές ομάδες του Δήμου Ηρακλείου, «Αποστολή Αγάπης», «Επίδρασις», «ΠΡΟΤΕΚΤΑ», «Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι», «Off Road Club», συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη προσωπικής ανάγκης για την ενίσχυση των πληγέντων από τον σεισμό του Φεβρουαρίου σε Τουρκία και Συρία.

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 40 παλέτες εκ των οποίων οι 12 παραδόθηκαν στην ΚΕΔΕ και έχουν ήδη αποσταλεί στις πληγείσες περιοχές, ενώ οι υπόλοιπες 28 παραδόθηκαν στις 22 Μαρτίου στον Ερυθρό Σταυρό.

Την προσπάθεια αυτή πλαισίωσαν η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εκατοντάδες πολίτες.

Ο Δήμος Ηρακλείου ευχαριστεί όλες τις Εθελοντικές Ομάδες, τους Εθελοντές που έσπευσαν να συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, τους πολίτες που συνέβαλαν στην συγκέντρωση των ειδών και τον Ερυθρό Σταυρό που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή.

Την προσπάθεια στήριξαν επίσης οι εταιρείες:
– Χρύσανθος Συγγελάκης ΑΕ
– Super Market Χαλκιαδάκης
– ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ
– VISION PACK

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2026 έκοψε...

Με χαμόγελα και ευχές για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα,...

Δήμος Ηρακλείου:Στη Λότζια οι μαθητές του 24ου...

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό Τα παιδιά της...

Ηράκλειο:Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2026 έκοψε...

Με χαμόγελα και ευχές για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα,...

Δήμος Ηρακλείου:Στη Λότζια οι μαθητές του 24ου...

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό Τα παιδιά της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ηράκλειο:Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2026 έκοψε ο Δήμος Γόρτυνας

Με χαμόγελα και ευχές για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα,...

Το καλοκαίρι του 2026 ξεκινάει η λειτουργία του Leolia Nautica Resort Pelion 5* by CHC Group στα Καλά Νερά στο Βόλο

Ζαχαρίας Χνάρης: «Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων εμπιστεύονται τον...