Δήμος Ηρακλείου:Βραβεύονται τα σχολεία που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο Ανακύκλωσης

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Ηρακλείου, στο πλαίσιο της υλοποίησης του ολοκληρωμένου προγράμματος «πράσινων σχολείων» για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και επιβράβευση της ανακύκλωσης διοργανώνει εκδήλωση την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 κατά την οποία θα βραβευθούν τα δημοτικά σχολεία της πόλης για τη συμμετοχή στους στον φετινό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης.
H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεατρικό Σταθμό του Δήμου Ηρακλείου από τις 10.00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. .
Αρχικά θα οργανωθούν υπαίθριες δραστηριότητες (βιωματικές περιβαλλοντικές δράσεις) για τους μαθητές και τις μαθήτριες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης των σχολικών μονάδων.
Τα δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, συνέλεξαν πόντους κάνοντας ανακύκλωση 4 ρευμάτων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, και μπαταρίες). Στόχος, ήταν τα παιδιά να μάθουν να ανακυκλώνουν σωστά τα ήδη υπάρχοντα υλικά που έχουν σπίτι τους.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα επιβραβευθούν με βεβαιώσεις συμμετοχής, ενώ τα πρώτα σχολεία σε πόντους θα λάβουν βραβεία και δώρα (tablet) για τις σχολικές τους μονάδες και του μαθητές.
Η δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης followgreen που έχει συσταθεί για το πρόγραμμα είναι: https://followgreen.gr/heraklion .
Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από το Τμήμα Μελετών, Προγραμματισμού & Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού...

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού το 11ο Φεστιβάλ...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό...

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Δήμος Ηρακλείου:Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού...

Συνεχίζεται με μεγάλη συμμετοχή του κοινού το 11ο Φεστιβάλ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από 1η Ιανουαρίου

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Θλίψη στην ALS Κοινότητα για τον χαμό της Ράνιας

Η κηδεία της 27χρονης θα γίνει την Πέμπτη στο...

Ευρωβαρόμετρο: Η γενιά που θα ζήσει χειρότερα από τους γονείς της μεγαλώνει στην Ελλάδα

Το έκτακτο Ευρωβαρόμετρο για την οικονομία κατατάσσει τους Έλληνες...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...