Δήμος Ηρακλείου : Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Κέντρο Χορού στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ημερομηνία:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Κέντρο Χορού του Δήμου Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο για μικρούς και μεγάλους όλων των επιπέδων.

Το Κέντρο Χορού, η αναγνωρισμένη από το κράτος Δημοτική Σχολή χορού προσφέρει και αυτή τη χρονιά μαθήματα κλασικού και σύγχρονου χορού για παιδιά από 4 ετών καθώς και σε ενήλικες αρχάριους και προχωρημένους.

Με έτος ίδρυσης το 2011, το Κέντρο Χορού έχει στο ιστορικό του 12 παραστάσεις και το δυναμικό της απαρτίζεται από πτυχιούχους και έμπειρους δασκάλους οι οποίοι φροντίζουν για την ασφαλή και δημιουργική εκπαίδευση των μαθητών.
Η καλλιτεχνική Διευθύντρια του Κέντρου Χορού από το 2011, Μαρίνα Χριστοδουλάκη είναι απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής “Ραλλού Μάνου” νυν “Μοραγέμου” με καλλιτεχνικό χορογραφικό έργο σε παραστάσεις χορού και θεάτρου. Είναι αφοσιωμένη στη συνεχή εξερεύνηση νέων κινησιολογικών και εκφραστικών δρόμων, στο σεβασμό στο σώμα, και στην αναζήτηση της αλήθειας μέσω της κίνησης.

Η Αγγελική Μιχαλάκη είναι απόφοιτη της επαγγελματικής σχολής χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια υπήρξε μέλος του προγράμματος SUB.LAB.PRO, The Ensemble Program στη Βουδαπέστη. Ο χορός για εκείνη δεν είναι μόνο είδος τέχνης αλλά αποτελεί το πιο άμεσο και ειλικρινές εργαλείο επικοινωνίας των ανθρώπων, χωρίς απαραίτητα τη χρήση λέξεων. Λατρεύει τον αυτοσχεδιασμό γιατί θεωρεί ότι είναι ένα αέναο ταξίδι.

Η Αθηνά Χρυσοφάκη είναι απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής “Epsedanse” στο Montpellier της Γαλλίας καθώς επίσης και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής“Ραλλού Μάνου” νυν “Μοραγέμου”. Στόχος της να έχει μια συνεχώς εξελισσόμενη πορεία τόσο καλλιτεχνικά όσο και παιδαγωγικά και να μεταλαμπαδεύει την αγάπη της για την τέχνη και το χορό σαν άσκηση αλλά και καλλιτεχνική άποψη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από 16:00 έως 20:00 στο τηλέφωνο 2810 264560 ή να επισκεφθούν τις ίδιες ώρες τη σχολή στη θύρα 17 του Παγκρητίου Σταδίου. Σημειώνεται ότι παρέχεται δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας καθώς και ότι ισχύουν ειδικές τιμές για φοιτητές, πολύτεκνους, τρίτεκνους και μονογονεϊκές οικογένειες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη...

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...

Πλημμύρες από τη νεροποντή στα νότια του...

Ισχυρή κακοκαιρία έπληξε το Ηράκλειο, με χαλάζι να προκαλεί...

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη...

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...

Πλημμύρες από τη νεροποντή στα νότια του...

Ισχυρή κακοκαιρία έπληξε το Ηράκλειο, με χαλάζι να προκαλεί...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Την απόφαση αποφυλάκισης Γιωτόπουλου μελετά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Τον τελικό λόγο θα έχει το Ποινικό Τμήμα του...

Ηλεκτρονική ψήφος σε δήμους και δημοψηφίσματα: Πώς θα γίνονται οι εκλογές από το 2028

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισάγεται τόσο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο...

Βορίζια: Διαφωνία ανακρίτριας-εισαγγελέως για την ποινική τύχη του 43χρονου αγροτοκτηνοτρόφου

Θα αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο Ρεθύμνου για την...